“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Sikeres egészségügyi mentőakció Sierra Leonéból

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2015. augusztus 03., hétfő 15:57

 

A napokban súlyos nyirokrendszeri megbetegedése miatt egészségügyi segítségnyújtásra volt szüksége Füredi Kamillának, aki a közelmúltban Sierra Leonét sújtó ebola-járvány idején sem hagyta el a karanténba zárt területet. A Magyarországi Baptista Egyház és a Baptista Szeretetszolgálat kérésére Pavelcze László vészhelyzet-kezelési igazgató utazott a helyszínre, és miután megtette a szükséges intézkedéseket, ma, azaz augusztus 3-án, hétfőn délelőtt sikeresen hazakísérte a bajba jutott misszionáriusnőt. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről egy mentőautó szállította a Szent László Kórházba, ahol azonnal megkezdődött vizsgálata és kezelése. (Háttéranyag a baptistasegely.hu honlap Sajtószoba rovatában Ebola Sierra Leonéban címmel.)

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Bizonyítványosztás Csádban, a program egy újabb állomása

Csád - Befejeződtek a Hungary Helps Ügynökség és a Baptista Szeretetszolgálat által szervezett számítógépes és varró tanfolyamok Csádban, a magyarok által felújított tanteremben, a Baba Musztapha Kultúrházban.

Két csapatunk is második lett a robotika Európa-bajnokságon

Németország - Június 12 és 16 között, Németországban került megrendezésre az European RoboCup Junior 2024 elnevezésű robotika Európa-bajnokság, melyen a Baptista Szeretetszolgálat robotika tehetségprogramja két rescue kategóriában képviselte Magyarországot.

Megújult két oktatóterem Csádban, megtörtént az átadás

N'Djamena - A Hungary Helps Program és a Baptista Szeretetszolgálat közreműködésével két oktatóterem is megújult Csádban.

Lap tetejére