“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Menekültügy és kommunikáció: továbbképzés Szlovéniában

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2016. március 23., szerda 12:52

 

A mintegy harminc küldött – akiket Ausztria, Olaszország, Szerbia, Macedónia, Horvátország és Magyarország delegált – a hírközlés technikai újításairól, a háttérmunkákról, valamint a médiával történő együttműködésről hallgathatott meg izgalmas és érdekfeszítő előadásokat.  Az eseményt szervező diplomáciai képviselet nevében Brent Harley, Szlovénia amerikai nagykövete beszédében elmondta: „Ahogy figyeljük a menekültek áramlását, sokan a nyugat-európai célpontok mellett a hazájukba való visszatérést is lehetségesnek tartják. A mi feladatunk az, hogy a technológiát megfelelően használjuk ahhoz, hogy ezeket az embereket a tőlünk telhető legjobb tudásunk szerint tudósítsuk a lehetőségeikről.”

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Szakemberképzés és egészségügyi segítségnyújtás Csádban

N'Djamena ¬ Többoldalú együttműködés keretében a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei is részt vettek az elmúlt hetekben Csádban lezajlott orvos-humanitárius misszióban.

Finn segélyszolgálati vezetővel a határon, úton Kárpátaljára

Beregsurány - Az ukrajnai háborúval kapcsolatos kárpátaljai tevékenységét részben a finn Fida segélyszervezettel való együttműködésben hajtja végre a Baptista Szeretetszolgálat.

Libanoni és szíriai gazdákat segít a Hungary Helps Programon keresztül a Baptista Szeretetszolgálat

Bejrút – 2023. július 29-én ünnepélyes keretek között átadtuk a magyar innovációval készült Gyökéritatót a szír és a libanoni gazdák részére. Az ünnepélyes eseményen hazánk libanoni nagykövetségét Fodor Zoltán kereskedelmi attassé, a Hungary Helps Ügynökséget Kovács Péter vezérigazgató és munkatársai, a fogadó felet libanoni partnerszervezetünk vezérigazgatója, Nabil Costa, míg a Baptista Szeretetszolgálatot Gál Dávid ügyvezető igazgató és kollégái képviselték.

Lap tetejére