“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Megújult két oktatóterem Csádban, megtörtént az átadás

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2024. május 25., szombat 10:23

 

A Hungary Helps Program és a Baptista Szeretetszolgálat közreműködésével két oktatóterem is megújult Csádban. Ezekben immár kulturált körülmények között tanulhatnak a helyiek és a más országokból érkezett menekültek. Megtörtént az ünnepélyes átadás. A szalagátvágáskor készült képen: dr. Abdraman Mbodou, a CNARR vegyes migrációért felelős vezetője, Dr. Vogel Dávid, a Hungary Helps Ügynökség csádi irodájának vezetője, Dr. Nagy István agrárminiszter, Dr. Ndolembai Sadé Njesada oktatási miniszter, Horváth Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat csádi projektjének vezetője és Oumar Mahamat Zene Dari, a Baba Moustapha Művelődési Ház igazgatója. 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Látásjavítás modern eszközökkel, magyar szakértelemmel

N'Djamena - A Baptista Szeretetszolgálat a csádi projektek folytatásaként május 21-én elindította az optikusképzést. A tréning célja, hogy a látszerészet területén dolgozó helyi szakembereknek bemutassák a modern technológiára épülő szemvizsgálat és a különböző típusú szemüveglencsék és a szemüvegkészítés aktuális technikai alapismereteit.

Szakemberképzés és egészségügyi segítségnyújtás Csádban

N'Djamena ¬ Többoldalú együttműködés keretében a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei is részt vettek az elmúlt hetekben Csádban lezajlott orvos-humanitárius misszióban.

Finn segélyszolgálati vezetővel a határon, úton Kárpátaljára

Beregsurány - Az ukrajnai háborúval kapcsolatos kárpátaljai tevékenységét részben a finn Fida segélyszervezettel való együttműködésben hajtja végre a Baptista Szeretetszolgálat.

Lap tetejére