X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Megemlékezés a délkelet-ázsiai szökőár 10 éves évfordulóján

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2014. szeptember 11., csütörtök 16:00


Ezzel a koncerttel szeretnénk köszönetet mondani azoknak a támogatóinknak, akik  immáron egy évtizede segítik adományaikkal a szökőárt követő helyreállítási munkáinkat. A Szeretetszolgálattal jelen voltunk Sri Lankán, és Indonéziában is az elmúlt 10 évben, számos intézményt hoztunk létre, és túlélők ezreinek segítettünk az érintett országokban. A Pesti Vigadó Déli teremben tartandó megemlékezés fővédnökének Dr. Kövér Lászlót, az országgyűlés elnökét kértük fel, védnök Dr. Simicskó István államtitkár az Országgyűlés Magyar-Dél-Kelet-Ázsiai Baráti Tagozatának elnöke is. Köszöntőt mond Dr. Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke valamint Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke. Az alkalomra meghívtuk az érintett térség országainak nagyköveteit valamint egy fotósorozattal fogjuk bemutatni a helyreállítás felemelő pillanatait, az ott élők életét ma. A fogadást este 7 órai kezdettel Gulyás Emese baptista hegedűművész zenei PhD diplomakoncertje követi a Pesti Vigadó Dísztermében, a Budapesti Fesztiválzenekar művészeinek közreműködésével.

 

A Baptista Szeretetszolgálat a délkelet-ázsiai szökőár által érintett térségben folytatódó munkáját támogathatja a KDB 13555555-55555555-55555555 vagy az OTP 11736082-20054403-00000000 számlaszámokon.


KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Világbajnoki első és második helyen a baptista robotikások!

Bangkok – Július 12-től 17-ig Thaiföldön rendezték meg a RoboCup Junior 2022 elnevezésű világversenyt, amelyen a Baptista Szeretetszolgálat robotikásai ismét nagyszerűen szerepeltek.

Felhívás adakozásra az ukrajnai események miatt!

Kérjük adományával segítse Ön is a háború miatt kritikus helyzetbe került ukrajnai embertársainkat nehéz helyzetükben!

Híd Kárpátaljáért összefogás

A Híd Kárpátaljáért összefogás keretében a karitatív szervezeteink szálláshelyek és befogadó családok jelentkezését, valamint étkezési kapacitások és tartós élelmiszer felajánlását várják.

Lap tetejére