X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Magyarok az Ebola ellen

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2014. október 14., kedd 11:08

 

Az Ebola miatt az egyébként is nagy szegénységben élő emberek még súlyosabb helyzetbe kerültek. Élelmiszerrel, fertőtlenítő szerekkel, szappannal, lázcsillapítóval segítik őket, leginkább azonban a tájékoztatásuk szükséges, mert sokszor már csak akkor veszik komolyan a betegséget, amikor már késő – mondta el Füredi Kamilla. Ennek oka, hogy az Ebolát kezdeti stádiumban sok más betegséggel is össze lehet téveszteni, mert ugyanazokkal a tünetekkel kezdődik, mint a nátha, a megfázás, a malária.A Magyar Baptista Szeretetszolgálat munkatársa a helyzetet érzékeltetve példaként említette, hogy egy körzet akkor esett kétségbe, amikor egy gyülekezetvezető, a felesége, annak édesanyja és a fiuk egy héten belül meghalt. Meg kell tanítani az ittenieket, hogyan tudják megelőzni a járványt – mondta Füredi Kamilla az Ma Reggelben.

 

 

(Forrás: hirado.hu)

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Világbajnoki első és második helyen a baptista robotikások!

Bangkok – Július 12-től 17-ig Thaiföldön rendezték meg a RoboCup Junior 2022 elnevezésű világversenyt, amelyen a Baptista Szeretetszolgálat robotikásai ismét nagyszerűen szerepeltek.

Felhívás adakozásra az ukrajnai események miatt!

Kérjük adományával segítse Ön is a háború miatt kritikus helyzetbe került ukrajnai embertársainkat nehéz helyzetükben!

Híd Kárpátaljáért összefogás

A Híd Kárpátaljáért összefogás keretében a karitatív szervezeteink szálláshelyek és befogadó családok jelentkezését, valamint étkezési kapacitások és tartós élelmiszer felajánlását várják.

Lap tetejére