“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

CEDRON találkozó Pozsonyban

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2014. november 07., péntek 12:20

 

A találkozó célja egy olyan kisfilm létrehozása volt, amelyben bemutatásra kerül a Közép-Európai régióban nemzetközi együttműködésben végzett fejlesztő programok jótékony hatása. A kisfilm elkészítéséhez Marek Moucka-t kérték fel, aki több fesztiválon is bizonyította rátermettségét, szakterülete a dokumentumfilmek és reklámfilmek készítése, dokumentum jellegű fényképek készítése. 

 

 A cseh, szlovák, szlovén, osztrák, lengyel és magyar résztvevőkkel lezajlott egy napos találkozót a Visegrad Fund nevű szervezet támogatta. A résztvevő civil szervezeteknek már van több közösen megvalósított programjuk Európában, a jövőben pedig projekteket szeretnének elindítani Szíriában, Boszniában és Afganisztánban is.

 

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Szakemberképzés és egészségügyi segítségnyújtás Csádban

N'Djamena ¬ Többoldalú együttműködés keretében a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei is részt vettek az elmúlt hetekben Csádban lezajlott orvos-humanitárius misszióban.

Finn segélyszolgálati vezetővel a határon, úton Kárpátaljára

Beregsurány - Az ukrajnai háborúval kapcsolatos kárpátaljai tevékenységét részben a finn Fida segélyszervezettel való együttműködésben hajtja végre a Baptista Szeretetszolgálat.

Libanoni és szíriai gazdákat segít a Hungary Helps Programon keresztül a Baptista Szeretetszolgálat

Bejrút – 2023. július 29-én ünnepélyes keretek között átadtuk a magyar innovációval készült Gyökéritatót a szír és a libanoni gazdák részére. Az ünnepélyes eseményen hazánk libanoni nagykövetségét Fodor Zoltán kereskedelmi attassé, a Hungary Helps Ügynökséget Kovács Péter vezérigazgató és munkatársai, a fogadó felet libanoni partnerszervezetünk vezérigazgatója, Nabil Costa, míg a Baptista Szeretetszolgálatot Gál Dávid ügyvezető igazgató és kollégái képviselték.

Lap tetejére