“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

A magyarországi segítséggel épített Haiti gyermekotthonnak most együtt segíthetünk!

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2021. augusztus 19., csütörtök 16:00

 

Port-au-Prince – A Baptista Szeretetszolgálat a Haitit ért 2010-es pusztító földrengés után helyi és nemzetközi partnerségben épített gyermekközpontot, ahol óvoda, iskola, árvaház és szakképzés is segíti a fiatalokat. Most újabb sürgős támogatásra van szükség.  

 

Néhány nappal ezelőtt súlyos földrengés rázta meg a karibi országot, amit trópusi vihar követett. Haiti instabil ország a politikai küzdelmek és a fegyveres csoportok közötti konfliktusok miatt, ez a helyzet továbbra is befolyásolja a gazdaságot és nyomorban tartja az embereket. A baptista intézményben tanuló gyerekeknek rövidesen el kell kezdeniük az iskolát, amelyhez tankönyvekre, egyenruhákra, fehérneműkre, cipőkre lenne szüksége a gyermekotthon 34 lakójának, akiknek mindennapi étkezéséről is gondoskodik az intézmény. A helyi partnerek együttműködésével a földrengés károsultjain is segíteni kívánunk, ezért a Baptista Szeretetszolgálat 4 ezer dollár gyorssegélyt már eljuttatott Haitiba, de számít a jószándékú adományozók további támogatására is, hogy a szükséges további segítséget is meg tudjuk adni a sokat szenvedett ottaniaknak.

 

A Baptista Szeretetszolgálat a pénzadományokat átutalással a Unicredit Bank 10918001-55555555-55555555 bankszámlaszámra várja „Haiti” közleménnyel. 

 

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Világbajnoki első és második helyen a baptista robotikások!

Bangkok – Július 12-től 17-ig Thaiföldön rendezték meg a RoboCup Junior 2022 elnevezésű világversenyt, amelyen a Baptista Szeretetszolgálat robotikásai ismét nagyszerűen szerepeltek.

Felhívás adakozásra az ukrajnai események miatt!

Kérjük adományával segítse Ön is a háború miatt kritikus helyzetbe került ukrajnai embertársainkat nehéz helyzetükben!

Híd Kárpátaljáért összefogás

A Híd Kárpátaljáért összefogás keretében a karitatív szervezeteink szálláshelyek és befogadó családok jelentkezését, valamint étkezési kapacitások és tartós élelmiszer felajánlását várják.

Lap tetejére