“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

„Ha hozod, ha viszed, az éhezőket segíted” – Baptista Pont már Sopronban is

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2015. május 29., péntek 08:32

 

 

Sopronban, a Bárka Baptista Gyülekezet Rákóczi Ferenc utcai központjában található a minap megnyílt legújabb magyarországi Baptista Pont. A kezdeményezők szándéka szerint az adománybolt regionális központként történő működtetésével hatékonyabban lehet kielégíteni, valamint könnyebben, pontosabban lehet felmérni és ellenőrizni a helyi segélyezési igényeket. A Baptista Pont munkatársai a térség szociálisan rászoruló családjainak is segítséget nyújtanak, személyesen fogadják a hozzájuk fordulókat, vagy telefonon, levélben válaszolnak a felmerülő problémákra: igyekeznek enyhíteni a bajba jutottak súlyos helyzetén. A Baptista Szeretetszolgálat központi akcióinak ugyancsak részese a soproni segélypont, a nyitás utáni napokban éppen (4 hónapos kortól) csecsemők és gyermekek részére almaital-adomány vihető el. A rászoruló családok, szervezetek, intézmények támogatását ellátó soproni iroda hétfőn, szerdán és pénteken 10 és 17 óra között várja látogatóit. Levélcím: 9400. Sopron, II. Rákóczi Ferenc utca 41. Telefon: 30/5093425.

 

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Mentőcsapatunk tagjait köszöntötték a törökországi földrengés évfordulóján

Budapest - A Yunus Emre Török Kulturális Intézetben látták vendégül azokat a magyar kutató-mentő csapatokat és családtagjaikat, akik az egy évvel ezelőtt bekövetkezett földrengések után harmincöt túlélőt emeltek ki a romok alól.

Lap tetejére