“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

VITAVERSENY TÉMABEJELENTÉS - FELSŐOKTATÁS - 2. forduló

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2021. április 16., péntek 13:20

Hamarosan elérkezünk a #ClimateOfChange országos vitaversenyünk felsőoktatási ágának második fordulójához, aminek témája a következő tételmondat:

"GLOBAL CAPITALISM DOES  MORE HARM THAN GOOD FOR THE ENVIRONMENT. THEREFORE,  SERIOUS ECONOMIC SANCTIONS MUST BE USED AGAINST STATES THAT DO NOT ACT TO REDUCE CARBON EMISSIONS TO THE ESTABLISHED LEVEL." 

 
Az második forduló 2021. április 26-i hét folyamán zajlik.
A csapatok összesorsolása 2021. április 22-én történik
 
A versenyben való részvételhez szükséges információk és dokumentumok megtalálhatók IDE KATTINTVA!
 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Mentőcsapatunk tagjait köszöntötték a törökországi földrengés évfordulóján

Budapest - A Yunus Emre Török Kulturális Intézetben látták vendégül azokat a magyar kutató-mentő csapatokat és családtagjaikat, akik az egy évvel ezelőtt bekövetkezett földrengések után harmincöt túlélőt emeltek ki a romok alól.

Támogatott lakhatás pszichiátriai betegeknek Esztergomban

Esztergom - A Baptista Szeretetszolgálat intézményi családjához tartozó Regionális Szociális Intézményfenntartó Központ és a Tábita Alapszolgáltatási Központ csütörtökön délelőtt ünnepélyes külsőségek mellett zárta a „Támogatott lakhatás kialakítása és alapszolgáltatások fejlesztése Esztergomban” című projektet. Az esemény keretein belül adták át a Petőfi Sándor utcában lévő, pszichiátriai betegek számára újonnan kialakított támogatott lakhatás épületét is.

Lap tetejére