“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Vidám órák a fóti gyermekfesztiválon

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2017. június 18., vasárnap 12:58

 

Fót – A Baptista Szeretetszolgálat csapata értékes programot szervezett a gyerekeknek a június 16-án, 17-én és 18-án megrendezett, immár ötödik országos Nyárköszöntő Fóti Gyermekfesztiválon. Együttműködő partnerünk, a ByTheWay együttes műsora ugyancsak nagy sikert aratott az ifjak körében.

Tekintettel az ötödik alkalomra, a rendezvény évről évre növekvő sikerére, az idén még több fellépővel, még színesebb programokkal és több ajándékkal, illetve sok-sok meglepetéssel várták a szervezők a visszatérő és az új vendégeket: így került sor a Baptista Szeretetszolgálat meghívására is.  A Nyárköszöntő Fóti Gyermekfesztiválon való részvétel egyébként egyfajta jutalom, elismerés volt minden olyan gyermekvédelmi gondoskodásban nevelkedő leánynak és fiúnak, aki a saját környezetében tanulmányi eredményével, sporttevékenységével, magatartásával, a közösségért végzett tevékenységével az elmúlt időszakban példát mutatott társainak.

A Baptista Szeretetszolgálat három munkatársa és három önkéntese, Lubo bohóccal és barátaival  szombaton délután érkezett a helyszínre, hogy vetélkedővel, szellemi kihívásokkal szórakoztassa a vállalkozó kedvű gyerekeket. A legjobbak nyerhettek tudásukkal és ügyességükkel, de – a támogatóknak köszönhetően – senki sem távozott üres kézzel a baptisták asztalai mellől. A programot a Magyar Honvédséggel együtt bonyolították le a segélycsapat tagjai. A Baptista Szeretetszolgálat korábban, például a Cipősdoboz Akció idején már együttműködött a ByTheWay fiúegyüttes tagjaival, akik ezúttal pénteken léptek fel a Károlyi-kastény kertjében felállított színpadon. Produkciójuk nagy tetszést aratott.      

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére