“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Ukrajnából érkezett gyerekek kirándulása, nagyszerű programja a fővárosban

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2023. március 20., hétfő 10:32

 

A Kulturális kirándulás a fővárosban című programsorozatunk újabb állomásához érkezett: Baricz Dezső, a Baptista Szeretetszolgálat programvezetője március harmadik hétvégéjén a hozzá csatlakozott önkéntesek élén ukrajnai gyerekeket látott vendégül, elsősorban a Novotel Budapest Danube és a Pizza King Express támogatásával. A látogatás első napján megtekintették a Parlament épületét, jártak a BalloonFly kilátónál és Superfly Budapest játszóházban. A program második napja a Novotel Budapest Danube, és a Vízi Cirkusz - Duna Cirkusz meglátogatásával folytatódott. 

Köszönjük mindazok segítségét, akik lehetővé tették az események lebonyolítását!

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

Lap tetejére