“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Ukrajnából érkezett gyerekek kirándulása, nagyszerű programja a fővárosban

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2023. március 20., hétfő 10:32

 

A Kulturális kirándulás a fővárosban című programsorozatunk újabb állomásához érkezett: Baricz Dezső, a Baptista Szeretetszolgálat programvezetője március harmadik hétvégéjén a hozzá csatlakozott önkéntesek élén ukrajnai gyerekeket látott vendégül, elsősorban a Novotel Budapest Danube és a Pizza King Express támogatásával. A látogatás első napján megtekintették a Parlament épületét, jártak a BalloonFly kilátónál és Superfly Budapest játszóházban. A program második napja a Novotel Budapest Danube, és a Vízi Cirkusz - Duna Cirkusz meglátogatásával folytatódott. 

Köszönjük mindazok segítségét, akik lehetővé tették az események lebonyolítását!

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Autós felvonulás: mintegy kétszáz gyermek a főváros legszebb útjain

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat szerdán ismét, immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg hagyományos autós jótékonysági akcióját.

Új gyermekhospice ház épül, az alapkövét helyeztük el

Törökbálint - A 28 éve alapított Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő Tábitha Gyermekhospice Ház 2011-ben Törökbálinton nyitotta meg kapuit, az intézmény azóta ingyen támogatja a kis betegeket és családtagjaikat. Ma egy új épület alapkövét helyeztük el, amely egyedülálló fejlesztés Magyarországon.

„Én vagyok az élet kenyere…”: konferencia az önkéntességről

Budapest - A Baptista Egyházi Szociális Módszertani Központ konferenciára várta vendégeit csütörtökön Budapesten, a Benczúr utcai Baptista Házba – a téma az önkéntesség volt.

Lap tetejére