“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Ukrajnából érkezett gyerekek kirándulása, nagyszerű programja a fővárosban

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2023. március 20., hétfő 10:32

 

A Kulturális kirándulás a fővárosban című programsorozatunk újabb állomásához érkezett: Baricz Dezső, a Baptista Szeretetszolgálat programvezetője március harmadik hétvégéjén a hozzá csatlakozott önkéntesek élén ukrajnai gyerekeket látott vendégül, elsősorban a Novotel Budapest Danube és a Pizza King Express támogatásával. A látogatás első napján megtekintették a Parlament épületét, jártak a BalloonFly kilátónál és Superfly Budapest játszóházban. A program második napja a Novotel Budapest Danube, és a Vízi Cirkusz - Duna Cirkusz meglátogatásával folytatódott. 

Köszönjük mindazok segítségét, akik lehetővé tették az események lebonyolítását!

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Kanadai szakemberek tréningje a Baptista Szeretetszolgálat munkatársainak

Budapest - Kiváló felkészülési lehetőséget nyújtott a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei számára az a tréning, amelyet a közelmúltban kanadai szakemberek tartottak a budapesti Baptista Házban, a Benczúr utcában.

Ünnepség az Akadémián, a Veritas első végzős osztályával

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat oktatási intézményeinek családjához tartozó – a közelmúltban Szenczy Sándor álmai nyomán megvalósult – Veritas Collegiate Academy Budapest Gimnázium első végzős osztályának bizonyítványosztó ünnepségét minap méltó helyszínen, a Magyar Tudományos Akadémián rendeztük meg.

Autós felvonulás: mintegy kétszáz gyermek a főváros legszebb útjain

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat szerdán ismét, immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg hagyományos autós jótékonysági akcióját.

Lap tetejére