“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Újra elindult a Cipősdoboz Akció

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2022. november 25., péntek 13:48

Idén 19. alkalommal szervezi meg a Baptista Szeretetszolgálat a Cipősdoboz Akciót, mely mára Magyarország legnagyobb karácsonyi segélyakciójává vált. Az ajándékokat rászoruló gyermekeknek juttatja el a szervezet, olyanoknak, akiknél talán más nem is kerül a fa alá. A fő gyűjtőpont, a Budapest belvárosában, a Városháza téren álló központ idén megújult, modern külsővel várja az adományozókat.


 A Baptista Szeretetszolgálat ma újra megnyitotta a belváros szívében, a Városháza téren álló Cipősdoboz gyűjtőközpont kapuit, ezzel elindult az idei gyűjtési időszak, mely december 20-ig tart. Ez idő alatt bárki leadhatja itt, vagy akár az országosan közel négyszáz gyűjtőponton az összekészített cipősdoboz ajándékokat. Azt, aki a fővárosi Városháza téren álló modern gyűjtőközpontban adja le adományát, egy kávéval is meglepjük.

„A nélkülöző gyermekek ötöméért, boldog karácsonyáért dobozolunk – mondja a Baptista Szeretetszolgálat elnöke, dr. Szilágyi Béla. Minden kollégám, önkénteseink és partnereink szeme előtt csak az lebeg ebben az időszakban, hogy minél több doboz elkészítésére buzdítsuk az embereket, hogy végül a lehető legtöbb kisgyermeket tudjunk megörvendeztetni!

A nyitó eseményen számos ismert ember tiszteletét tette, ők évek óta segítik a Szeretetszolgálat munkáját. Bodrogi Enikő, az X-Faktor című műsor idei felfedezettje, tehetsége két dallal örvendeztette meg a résztvevőket, de ott volt Béres Alexandra és Király Viktor is, akik a helyszínen készítették el az idei első cipősdoboz ajándékokat. Az idei akció háziasszonya, Ördög Nóra videóüzenetben buzdított arra mindenkit, hogy adományozzon a rászoruló gyermekeknek.

- Az idei év még több kihívást és nehézségeket hozott, ezért még nagyobb szükség van az összefogásra – mondta el Nóra. – Mutassuk meg együtt, hogy képesek vagyunk segíteni!

Online adományozásra is lehetőség van, így bárki néhány kattintással segíthet, állíthat össze cipősdobozt, részletek a www.ciposdoboz.hu oldalon.

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

Lap tetejére