“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Újabb adomány a LIDL Magyarországtól, nagyobb léptékekben folytatódhat a rászorultak ellátása

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2022. február 15., kedd 14:22

Nagy mennyiségű adomány érkezett a Baptista Szeretetszolgálat logisztikai központjába, ahonnan folyamatos a rászorultak ellátása.  

 

A hazai karitatív szervezetek – közöttük a Baptista Szeretetszolgálat – eddig is részt vettek az élelmiszermentésben, ám a jövőben még nagyobb léptékben kapcsolódnak hozzá e fontos segélyezési programhoz, hiszen az országos lefedettséggel és több évtizedes tapasztalattal rendelkező legnagyobb civil szervezetekkel, a Karitatív Tanács tagjaival hatékonyabban végezhető el ez a tevékenység is. A 25 éves alapítását ünneplő Baptista Szeretetszolgálat már hosszabb ideje szoros együttműködésben dolgozik a LIDL Magyarországgal. A közös munka egyik újabb eredményeként érkezett minap 6 tonnát meghaladó súlyú édesség a segélyszervezet pákozdi raktárába, ahonnan már kisebb tételekben útnak indultak az adományok az ország különböző pontjain élő ellátottak felé.

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

Lap tetejére