“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Újabb adomány a LIDL Magyarországtól, nagyobb léptékekben folytatódhat a rászorultak ellátása

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2022. február 15., kedd 14:22

Nagy mennyiségű adomány érkezett a Baptista Szeretetszolgálat logisztikai központjába, ahonnan folyamatos a rászorultak ellátása.  

 

A hazai karitatív szervezetek – közöttük a Baptista Szeretetszolgálat – eddig is részt vettek az élelmiszermentésben, ám a jövőben még nagyobb léptékben kapcsolódnak hozzá e fontos segélyezési programhoz, hiszen az országos lefedettséggel és több évtizedes tapasztalattal rendelkező legnagyobb civil szervezetekkel, a Karitatív Tanács tagjaival hatékonyabban végezhető el ez a tevékenység is. A 25 éves alapítását ünneplő Baptista Szeretetszolgálat már hosszabb ideje szoros együttműködésben dolgozik a LIDL Magyarországgal. A közös munka egyik újabb eredményeként érkezett minap 6 tonnát meghaladó súlyú édesség a segélyszervezet pákozdi raktárába, ahonnan már kisebb tételekben útnak indultak az adományok az ország különböző pontjain élő ellátottak felé.

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Szeretet Koncert két kárpátaljai gyermekotthon háborús árváiért

Budapest - Nyolc segélyszervezet a magyar zenei élet legnevesebb előadóit kérte fel arra, hogy egy közös jótékonysági koncert keretében művészetükkel hitet tegyenek a béke és a szeretet mellett.

‘YouACT’ Pályázati Közlemény

Örömmel tudatjuk, hogy a ‘YouACT’ pályázati felhívásunkra magas színvonalú pályamunkák érkezetek.

Könyvelőt, gazgasági vezetőt, pénzügyi és gépjárműpark kezelő munkatársakat keresünk

Budapest, Pákozd - Szervezetünk fővárosi vagy pákozdi intézményébe, irodájába keresünk önállóan és csapatban is dolgozni tudó, gyakorlattal rendelkező munkatársakat, teljes munkaidőben.

Lap tetejére