“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Tisztítószerekkel segített a Baptista Szeretetszolgálat

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. március 27., péntek 21:15

 

Magy – A minap 480 liter hypo-val és kétszer 5 liter folyékony szappannal támogatta a Baptista Szeretetszolgálat Magy Község Önkormányzatát a koronavírus-járvánnyal szembeni küzdelemben.

A gyorssegélyt Czirják István, a település polgármestere vette át a segélyszervezet településen működő Jelenlét Pontján dolgozó kollégáitól. A tisztítószerekkel a 900 fős település családjait, továbbá közintézményeit segítjük a járvány megfékezésében, és a betegséggel szembeni védekezésben. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település szerepel a „Felzárkózó települések” nevű hosszú távú kormányprogramban, ahol a Baptista Szeretetszolgálat a többi nagy segélyszervezettel közösen, összesen 300 nehéz helyzetű település felzárkózásához nyújt segítséget, ezekben a vészterhes időkben is, amikor az eddigieknél is nagyobb szükség van az összefogásra.

 


KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Szociális munkatársat keres a Baptista Integrációs Központ!

Budapest - A Baptista Integrációs Központ budapesti telephelyeire, teljes munkaidőre munkatársat keres.

A köztársasági elnök megköszönte a Baptista Szeretetszolgálat munkáját is

Budapest - A magyar ember segít, ha baj van, s most egyszerre kell támogatnunk az orosz-ukrán háború elől menekülőket és az ott maradtakat - mondta Novák Katalin köztársasági elnök, aki a Karitatív Tanács szervezeteinek vezetőit, ukrajnai menekülteket, köztük gyermekeket fogadott szerdán a Sándor-palotában.

Ukrajnából érkezett gyerekek kirándulása, nagyszerű programja a fővárosban

Budapest- A Kulturális kirándulás a fővárosban című programsorozatunk március harmadik hétvégéjén újabb állomásához érkezett.

Lap tetejére