“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Tanévnyitó ünnepség a megújult fővárosi baptista középiskolában

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2023. szeptember 01., péntek 18:11

 

A megújult „Budapest” Baptista Gimnázium, Technikum és Sportiskola pénteken rendezte meg tanévnyitó ünnepségét. Gál Dávidnak, a Baptista Szeretetszolgálat ügyvezető igazgatójának bevezetője után Németh Szilárd, a Magyar Birkózók Szövetségének elnöke mondott ünnepi beszédet, majd Dr. Szilágyi Béla, a segélyszervezet elnöke köszöntötte a diákokat, szülőket és pedagógusokat. Kiváló sporteredményeik elismeréséül emlékplakettben részesültek az iskola arra érdemes diákjai, a díjakat az oktatási intézmény egykori tanulói, egyben sikeres sportolói nyújtották át: Szellák Szabina és Kollek Bálint Európa- és világbajnoki aranyérmes kajakozók.

A tanévet Jaksa Tibor, az intézmény igazgatója nyitotta meg, majd Révész Szilvia, a Baptista Szeretetszolgálat hitéleti főigazgatója kért áldást a tanítási esztendőre. Az eseményen mások mellett jelen voltDr. Hegedűs Csaba olimpiai bajnok, a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia szakmai főtanácsadója, Lőrincz Tamás, az akadémia szakmai igazgatója és Dr. Szabó Csaba, a Baptista Szeretetszolgálat oktatási főigazgatója is. Az ünnepségen Szabó Balázs gospel zenész énekelt. 


A díjazottak:

Bak Szabó Norina tenisz,  Balázs Éda birkózás, Kerepesi Ákos birkózás, Müller Petra birkózás, Nyikos Veronika birkózás, Terék Gerda birkózás, Zatkó Gergő Mihály birkózás, Zsitozov Mária birkózás, Benkucs Kira Roxána kenu, Sárkány Réka kenu, Mircse Zoltán Iván  kajak, Szegedi Angelina Judit kajak, Szalai Fanni triatlon, Szemző Csillag Virág strandkézilabda, Vas Barnabás Ábel  hegyi kerékpár.

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A DHL is segítette Sulipakk akciónkat!

Budapest - A vállalatnál úgy gondolták, hogy ebben az évben is csatlakoznak a Baptista Szeretetszolgálat Sulipakk akciójához. Előbb szeptember 14-én, majd 19-én fogtak össze azért, hogy a nélkülöző magyar kisgyerekek értékes tanszerhez juthassanak.

Meglátogatta menekültszállónkat az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának regionális koordinátora

Budapest - Minap meglátogatta a nálunk elszállásolt menekülteket Scott Lang, az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának regionális menekültügyi koordinátora, aki megtekintette a szállót, beszélgetett munkatársainkkal és az ott élőkkel.

Országos tanév- és projektnyitó rendezvény volt Debrecenben

Debrecen - A Baptista Szeretetszolgálat idén a cívis városban rendezte meg oktatási intézményeinek országos ünnepélyes tanévnyitóját.Az esemény után egy új projektet is indítottunk.

Lap tetejére