“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Tananyag kidolgozása a fejlődő országok mikrohitelezéséről

Szerző: Süni Bejegyzés: 2014. február 12., szerda 08:48

A pályázat során együttműködünk a spanyol loyolai, az olasz bolognai és a magyarországi Corvinus egyetemekkel. A 30 hónapos program lényege, hogy fejlődő országokból (Tunézia, Ecuador, Banglades és Mozambik) pozitív önfenntartási példákat mutassunk be. A tanulmányutak során születnek kisfilmek a helyi hitelezési rendszerekről és az ottani emberek által hitelből elindított sikeres vállalkozásairól. A filmekből létrejön egy tananyag a három résztvevő ország középiskolai tanulói és közgazdaságtant hallgató egyetemistái számára, amit előadásokon és a középiskolák gazdaságtannal összeköttetésbe hozható tanóráin fogunk oktatni. Jelenleg a tananyag kidolgozásán munkálkodnak a programban részt vevő professzorok.

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Európai baptista vezetők a Baptista Szeretetszolgálatnál

Törökbálint, Velence, Székesfehérvár, Pákozd - Az oktatás, a speciális mentés, a szociális és a logisztikai munka egy-egy fontos szeletével ismerkedtek meg azok a vendégek, akik pénteken délután fővárosi programjukat kiegészítve több Baptista Szeretetszolgálat által fenntartott intézményt és szervezetet is meglátogattak.

Megállapodást kötött az MKI, a baptista egyház és a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - Együttműködési megállapodást kötött a Magyarságkutató Intézet (MKI), a Magyarországi Baptista Egyház és a Baptista Szeretetszolgálat hétfőn.

Felkészülten földön, vízen, de még a levegőben is!

Dunakanyar – A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei az elmúlt napokban mindent megtettek azért, hogy felkészülten fogadhassuk a Duna tetőzését.

Lap tetejére