“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Szájmaszkok és arcpajzsok hajléktalanok ellátását végző intézményeknek

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. április 18., szombat 13:49

 

Budapest  - A Baptista Szeretetszolgálat oktatási és szociális intézményeiben folyamatosan készítik a szájmaszkokat, a Seregélyesi Baptista Általános Iskolából például már több ezer különleges anyagból összeállított darabot küldtek el oda, ahol arra a legnagyobb szükség van.


Minap Seregélyesről kapott összesen nyolcszáz darabot három intézmény, a Baptista Szociális Centrum Maglódi úti telephelye, az Utcafront Menedék Hajléktalan Személyek és Szenvedélybetegek Integrált Intézménye a Bánya utcában és a Myrai Vallási Közhasznú Egyesület hajléktalanok nappali intézménye. A Rescue24 Tűzoltó és Kutató- Mentő nemzetközi csoport arcpajzsokkal segített.


KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Lap tetejére