“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Sokan megmozdultak Jánosért

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2015. május 04., hétfő 15:22

A Baptista Szeretetszolgálat ajánlotta fel az első 100 ezer forintot és felhívást tett közzé János gyógyulása érdekében. Bár sok jó szándékú adományozó jelezte segítő szándékát, a segélyszervezetet azóta sajnos arról kapott értesítést, hogy János szervezete feladta a küzdelmet és a kisfiú vasárnap éjjel meghalt a kórházban.

A Baptista Szeretetszolgálat ezúton értesíti az adományozókat, hogy az összegyűlt összeget felajánlja a család részére, a temetési költségek fedezésére. A segélyszervezet arra kéri az érintetteket, hogy aki adományát más célra kívánja fordítani, arról értesítse a Baptista Szeretetszolgálatot a hbaid@hbaid.org címen.

Köszönjük!

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Prevenciós program a gyerekekért, a legszegényebbek között

A Baptista Szeretetszolgálat tovább végzi feladatait Kelet-Magyarország elmaradott régióiban, az úgynevezett szegregátumokban. Tőkés Tibor Gyerekszemmel címmel tart prevenciós foglalkozásokat olyan fiatalok részére, akik valamilyen módon érintettek: „rendellenesen működő” családokban élnek.

Bemutattuk a besenyődi BapTower-farm egészséges terményeit

Budapest - A Belügyminisztérium kezdeményezésére a budapesti Uránia Nemzeti Filmszínházban léptek fel az ország legszegényebb kistelepülésein élő, a Felzárkózó Települések programban zenét tanuló gyermekek. Mi is ott voltunk.

Pályázat pénztáros, pénzügyi ügyintéző munkakörre

Budapest - A Baptista Integrációs Központ, budapesti telephelyeire, teljes munkaidőre pénztáros, pénzügyi ügyintézőt keres. A BIK, a főváros második legnagyobb hajléktalan embereket és családokat ellátó intézménye. A BIK mindösszesen 6 telephelyen közel 750 lakhatását elvesztett, segítségre szoruló ember, és család számára nyújt szakszerű szociális szolgáltatást.

Lap tetejére