“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Siker az Iskolai sakk Európa-bajnokságon

Szerző: Bejegyzés: 2014. július 07., hétfő 00:00

A baptista iskola tanulója szoros küzdelmet vívott több tapasztalt játékossal is, aminek eredményeképpen 72 résztvevőből a 17. helyen végzett, 5.5 ponttal. Endre ugyan nem teljesen elégedett az elért eredménnyel, elmondása szerint ambíciója, elszántsága, és a sport iránti szeretete fokozódott ezen a kihívásokkal teli megmérettetésen.

Az intenzív, folyamatos nyomás, ami a versenyzőkre tevődik egy ilyen nívós versenyen, különleges módon teszteli és fejlesztheti a gyermekek gondolkodását, döntéshozó képességét. Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk és volt lehetőségünk megfigyelni a taktikaifejlesztést igénylő stratégiáinkat. – Meséli Endre édesanyja. A fiatal versenyző szemptembertől egy különleges továbbképzésen fejlesztheti majd tudását, hogy a sakkban kitűzött céljait elérhesse és tehetsége kibontakozhasson.

A Baptista Szeretetszolgálat szeretettel gratulál a fiatal sportolónak!

fotók: Kis jenő

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Lap tetejére