“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Siker az Iskolai sakk Európa-bajnokságon

Szerző: Bejegyzés: 2014. július 07., hétfő 00:00

A baptista iskola tanulója szoros küzdelmet vívott több tapasztalt játékossal is, aminek eredményeképpen 72 résztvevőből a 17. helyen végzett, 5.5 ponttal. Endre ugyan nem teljesen elégedett az elért eredménnyel, elmondása szerint ambíciója, elszántsága, és a sport iránti szeretete fokozódott ezen a kihívásokkal teli megmérettetésen.

Az intenzív, folyamatos nyomás, ami a versenyzőkre tevődik egy ilyen nívós versenyen, különleges módon teszteli és fejlesztheti a gyermekek gondolkodását, döntéshozó képességét. Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk és volt lehetőségünk megfigyelni a taktikaifejlesztést igénylő stratégiáinkat. – Meséli Endre édesanyja. A fiatal versenyző szemptembertől egy különleges továbbképzésen fejlesztheti majd tudását, hogy a sakkban kitűzött céljait elérhesse és tehetsége kibontakozhasson.

A Baptista Szeretetszolgálat szeretettel gratulál a fiatal sportolónak!

fotók: Kis jenő

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Európai baptista vezetők a Baptista Szeretetszolgálatnál

Törökbálint, Velence, Székesfehérvár, Pákozd - Az oktatás, a speciális mentés, a szociális és a logisztikai munka egy-egy fontos szeletével ismerkedtek meg azok a vendégek, akik pénteken délután fővárosi programjukat kiegészítve több Baptista Szeretetszolgálat által fenntartott intézményt és szervezetet is meglátogattak.

Megállapodást kötött az MKI, a baptista egyház és a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - Együttműködési megállapodást kötött a Magyarságkutató Intézet (MKI), a Magyarországi Baptista Egyház és a Baptista Szeretetszolgálat hétfőn.

Felkészülten földön, vízen, de még a levegőben is!

Dunakanyar – A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei az elmúlt napokban mindent megtettek azért, hogy felkészülten fogadhassuk a Duna tetőzését.

Lap tetejére