“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Segítsen Ön is egy fülöp-szigeteki túlélő gyermeknek!

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2013. november 15., péntek 17:39

 

A Baptista Szeretetszolgálat helyi partnereivel közösen meghirdeti a Fogadj örökbe! támogatási programját.

Keresünk olyan magyar támogatókat, akik vállalják, hogy egy éven keresztül havi 3.000 Ft-tal támogatják egy fülöp-szigeteki túlélő kisgyermek ellátását. A szükségben lévő gyerekek egy része hozzátartozóit keresi, sokan közülük pedig árván maradtak. Család, otthon, biztos menedék nélkül várják a segítséget.

Amennyiben Ön is hozzájárulna egy kisgyerek egy éves ellátásához, jelezze támogatási szándékát az info@fogadjorokbe.hu címen, vagy hívja a Fogadj örökbe infótelefonját a 20/770-5330 -as vagy a 20/383-4023-as számon.

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Kanadai szakemberek tréningje a Baptista Szeretetszolgálat munkatársainak

Budapest - Kiváló felkészülési lehetőséget nyújtott a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei számára az a tréning, amelyet a közelmúltban kanadai szakemberek tartottak a budapesti Baptista Házban, a Benczúr utcában.

Ünnepség az Akadémián, a Veritas első végzős osztályával

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat oktatási intézményeinek családjához tartozó – a közelmúltban Szenczy Sándor álmai nyomán megvalósult – Veritas Collegiate Academy Budapest Gimnázium első végzős osztályának bizonyítványosztó ünnepségét minap méltó helyszínen, a Magyar Tudományos Akadémián rendeztük meg.

Autós felvonulás: mintegy kétszáz gyermek a főváros legszebb útjain

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat szerdán ismét, immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg hagyományos autós jótékonysági akcióját.

Lap tetejére