“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Segítség a jégeső károsultjainak

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2016. június 21., kedd 13:51

 

Mint ismeretes, legalább hét szatmári településen okozott jelentős károkat a néhol teniszlabda méretű  jégeső, a kárbejelentések folyamatosan érkeznek. Rozsályban, Zajtán, Méhteleken, Garbolcon, Gacsályon, Kishódoson és Nagyhódoson több száz házat rongált meg a jég, elsősorban a régebbi, palafedésű ingatlanok szenvedtek nagyobb károkat. Rozsályon 150-180 házat vert el a jég, áttörte a cserepeket és betörte az ingatlanok tetőablakait is. 

A viharkárok áldozatainak megsegítésére a Baptista Szeretetszolgálat várja az adományokat a 1355-ös adományvonalon, valamint „viharkárosultak" megjelöléssel   a KDB Bank 13555555-5555555-55555555 számlaszámon keresztül. 

 

 

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Új gyermekhospice ház épül, az alapkövét helyeztük el

Törökbálint - A 28 éve alapított Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő Tábitha Gyermekhospice Ház 2011-ben Törökbálinton nyitotta meg kapuit, az intézmény azóta ingyen támogatja a kis betegeket és családtagjaikat. Ma egy új épület alapkövét helyeztük el, amely egyedülálló fejlesztés Magyarországon.

„Én vagyok az élet kenyere…”: konferencia az önkéntességről

Budapest - A Baptista Egyházi Szociális Módszertani Központ konferenciára várta vendégeit csütörtökön Budapesten, a Benczúr utcai Baptista Házba – a téma az önkéntesség volt.

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Lap tetejére