“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

A Hollandiai Magyarok szervezetétől a magyarországi rászorultaknak

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2021. július 30., péntek 11:29

 

Pákozd - A Hollandiai Magyarok szervezetének (www.hollandiaimagyarok.nl) szállítmánya csütörtökön mintegy 240 zsák használt ruhaneművel érkezett meg a Baptista Szeretetszolgálat pákozdi logisztikai központjához.

 

A hollandiai magyarok legnépesebb közössége július elsején indította el „Zsákolj, ha tudsz!" elnevezésű akcióját, amelynek során 23 gyűjtőpontra várták az adományokat, miközben a munkát egy tízfős önkéntes szervezőcsapat segítette. A szervezet hagyományosan kiváló kapcsolatot ápol a Baptista Szeretetszolgálattal, az adventi időszakban évek óta a legnagyobb külföldi cipősdoboz adományozó, nyaranta pedig az idei évtől használt, de jó állapotú ruhaneművel támogatják a magyarországi rászorultakat.

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére