X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

A Hollandiai Magyarok szervezetétől a magyarországi rászorultaknak

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2021. július 30., péntek 11:29

 

Pákozd - A Hollandiai Magyarok szervezetének (www.hollandiaimagyarok.nl) szállítmánya csütörtökön mintegy 240 zsák használt ruhaneművel érkezett meg a Baptista Szeretetszolgálat pákozdi logisztikai központjához.

 

A hollandiai magyarok legnépesebb közössége július elsején indította el „Zsákolj, ha tudsz!" elnevezésű akcióját, amelynek során 23 gyűjtőpontra várták az adományokat, miközben a munkát egy tízfős önkéntes szervezőcsapat segítette. A szervezet hagyományosan kiváló kapcsolatot ápol a Baptista Szeretetszolgálattal, az adventi időszakban évek óta a legnagyobb külföldi cipősdoboz adományozó, nyaranta pedig az idei évtől használt, de jó állapotú ruhaneművel támogatják a magyarországi rászorultakat.

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Negyedszázad szeretet: ünnepelt a Baptista Szeretetszolgálat

A Magyarországi Baptista Egyház és a Baptista Szeretetszolgálat nagyszabású ünnepségen mondott köszönetet a huszonhat éve alapított segélyszervezetért, az idén elhunyt Szenczy Sándor alapító elnök életéért és áldásos tevékenységéért, valamint a Baptista500 év kezdetéért december 2-án, pénteken este a Budapest Arénában, amely két év kényszerű szünet után immár 11. alkalommal adott otthont a baptisták nagy központi rendezvényének.

Átadtuk a 2022-es esztendő díjait az arra legjobban érdemeseknek

A Baptista Szeretetszolgálat idei díjátadó ünnepségén vehették át elismeréseiket mindazok, akik az elmúlt időszakban kiemelkedő munkát végeztek a humanitárius és szociális munka, valamint az oktatás területén.

Szeretettel szolgálni: otthont avattunk Gyömörén

Új ingatlanba költözött Gyömörén a fogyatékos személyek nappali ellátását végző intézmény: az ünnepélyes avatás november 29-én, kedden délután történt meg.

Lap tetejére