X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Segítő munkatársat keres a Baptista Integrációs Központ

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2021. december 11., szombat 14:01

 

A Főváros második legnagyobb hajléktalan embereket és családokat ellátó intézménye, a Baptista Integrációs Központ (BIK), a XXI. kerület Déli u. 14. szám alatt található, 150 férőhelyes hajléktalanok átmeneti szállójára teljes állású segítőt keres.

Kollégáinkkal közösen azon dolgozunk, hogy ellátásainkat megújítva és fejlesztve az ország legjobb minőségű ellátását nyújtó szervezetei közé tartozhassunk. Ennek érdekében törekszünk a folyamatos fejlődésre, az új és ez idáig hiányzó ellátások, programok megvalósítására. Jelen álláshirdetéssel olyan munkatársat keresünk, aki szívesen részt vesz ebben a mozgalmas és sokszor kihívásokkal teli munkában.

 

Munkaidő: teljes munkaidő, 4 havi munkaidőkeret

Munkavégzés helye: Baptista Integrációs Központ – Csepel (1211 Budapest, Déli u. 14.)

 

Feladatok:

 • ügyelet ellátása (12 vagy 24 órában)
 • a Házirend betartatása a lakókkal
 • részvétel az élelmiszer- és ruhaadományok szétosztásában, a lakók rendelkezésére álló eszközök biztosítása, használatuk, állapotuk ellenőrzése
 • a szociális munkatársak munkájának segítése, ami a szállón élő lakók önálló lakhatáshoz, munkahelyhez segítése, életvitelük támogatása, ügyintézésben való segítségnyújtás

 

Az állást olyan személynek szeretnénk adni, aki:

 • jó kommunikációs, kapcsolatteremtő és konfliktuskezelő képességgel rendelkezik
 • elfogadó, empatikus, türelmes és együtt érző,
 • rugalmas, jó alkalmazkodó képességgel bír,
 • jó problémamegoldó képességgel rendelkezik
 • szeret egy csapat aktív tagja lenni, és azt önálló és precíz munkavégzésével segíti

 

A jelentkezők esetében előnyként tekintünk arra, ha a jelentkezőnek:

 • érettségivagy szociális gondozói végzettsége van
 • hajléktalan átmeneti szállásán szerzett munkatapasztalattal rendelkezik
 • szívesen vesz részt, az intézményi ellátást kiegészítő, esetenként szervezett karitatív tevékenységekben.

 

Javadalmazás:

 • a közalkalmazottak jogállásáról szóló törvény szerinti bérezés

 

Mi, az intézmény dolgozói hiszünk abban, hogy tevékenységünk hozzájárul egy befogadó és szolidáris társadalom megerősödéséhez, az emberi nélkülözés és szenvedés enyhítéséhez. Azokat, akik szeretnének hasonló célok elérésében részt venni kérjük, küldjék el önéletrajzukat és a motivációs levelüket az integracioskozpont@orszik.hue-mail címre. Az álláspályázattal kapcsolatos esetleges kérdéseket szintén ezen a címen várjuk.

A pályázatok benyújtásának határideje: folyamatos, a pozíció betöltéséig

 

 

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Negyedszázad szeretet: ünnepelt a Baptista Szeretetszolgálat

A Magyarországi Baptista Egyház és a Baptista Szeretetszolgálat nagyszabású ünnepségen mondott köszönetet a huszonhat éve alapított segélyszervezetért, az idén elhunyt Szenczy Sándor alapító elnök életéért és áldásos tevékenységéért, valamint a Baptista500 év kezdetéért december 2-án, pénteken este a Budapest Arénában, amely két év kényszerű szünet után immár 11. alkalommal adott otthont a baptisták nagy központi rendezvényének.

Átadtuk a 2022-es esztendő díjait az arra legjobban érdemeseknek

A Baptista Szeretetszolgálat idei díjátadó ünnepségén vehették át elismeréseiket mindazok, akik az elmúlt időszakban kiemelkedő munkát végeztek a humanitárius és szociális munka, valamint az oktatás területén.

Szeretettel szolgálni: otthont avattunk Gyömörén

Új ingatlanba költözött Gyömörén a fogyatékos személyek nappali ellátását végző intézmény: az ünnepélyes avatás november 29-én, kedden délután történt meg.

Lap tetejére