“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Rangos eseményen mutatkozott be a robotikás csapat

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2016. november 26., szombat 17:26

 

– A megtisztelő lehetőséget, hogy egy ilyen rangos és magas színvonalú rendezvényen kiállítóként vehettünk részt, a RoboCup Junior 2016 Németországban megrendezett világversenyen elért kiemelkedő eredményeink alapozták meg – mondta a csapat vezetője, Abán Csaba.

A Baptista Szeretetszolgálat robotikásai a világverseny Rescue kategóriájának országok közötti versenyében Japánt több mint 600 ponttal megelőzve 2. helyezést, a SuperTeam versenyszámban pedig Horvátország programozóival együttműködve 1. helyezést értek el.

– A kiállításon a világversenyen építetthez hasonló autonóm robottal, katasztrófa szimulációs helyzetben hajtottunk végre mentési feladatokat. Örömmel tapasztaltuk, hogy a közönség nagy érdeklődéssel és elismeréssel fogadta bemutatóinkat – folytatta Abán Csaba.

A feladatokat Jakab Ágnes, Léka Patrícia, Papcsák Nóra, Poór Lili, ifjabb Abán Csaba és felkészítőjük, Abán Csaba hajtotta végre egy olyan eseményen, amely több tízezer látogatót vonzott.


 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére