“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Pályázati felhívás ifjúsági szervezeteknek

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2022. április 01., péntek 14:29

Örömmel tesszük közzé az “End Climate Change, Start Climate of Change” programunk keretében meghirdetett ’YouACT’ kisléptékű, ifjúsági szervezeteket célzó felhívásunkat! 

 
Várjuk olyan fiatalokkal foglalkozó szervezetek jelentkezését, akik számára fontos a klímavédelem, a környezettudatosság és ezt kreatív eszközökkel közvetítik a felnövekvő generációk számára. 
Ismerd meg pályázati kiírásunkat és mellékleteit, melyek IDE KATTINTVA találhatók.

A pályázatokat kizárólag elektronikus úton szükséges megküldeni az alábbi e-mail címre, amelyre várjuk a kiírással kapcsolatos kérdéseiteket is: climate@baptistasegely.hu
 
A Climate Of Change programról a következő linken tudhatsz meg többet.
climateofchange.info/hungary/
 
Online petíciónk kitöltésével is részesei lehetsz kampányunknak.
climateofchange.info/hungary/participate/ird-ala-a-peticiot/
 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

November 24-én, pénteken elindult az idei, sorban a 20. Cipősdoboz Akció

Idén 20. alkalommal szervezi meg a Baptista Szeretetszolgálat a Cipősdoboz Akciót, mely mára Magyarország legnagyobb karácsonyi segélyakciójává vált. Az ajándékokat rászoruló gyermekeknek juttatjuk el, olyanoknak, akiknél talán más nem is kerül a fa alá.

Fejlesztés Seregélyesen: épületszárnnyal bővült a Hétszínvirág baptista óvoda

Seregélyes - Új bölcsődei szárnnyal bővült a seregélyesi Hétszínvirág Baptista Óvoda épülete, melyben november elején kezdődhetett az oktató-nevelő munka.

A baptista gimnázium viszonyítási pont a tehetséggondozás területén

Budapest - A Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára mondott köszöntőt az Addetur Baptista Gimnázium, Technikum és Szakiskola fennállásának 30. évfordulója alkalmából tartott ünnepségen.

Lap tetejére