X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Pályázati felhívás ifjúsági szervezeteknek

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2022. április 01., péntek 14:29

Örömmel tesszük közzé az “End Climate Change, Start Climate of Change” programunk keretében meghirdetett ’YouACT’ kisléptékű, ifjúsági szervezeteket célzó felhívásunkat! 

 
Várjuk olyan fiatalokkal foglalkozó szervezetek jelentkezését, akik számára fontos a klímavédelem, a környezettudatosság és ezt kreatív eszközökkel közvetítik a felnövekvő generációk számára. 
Ismerd meg pályázati kiírásunkat és mellékleteit, melyek IDE KATTINTVA találhatók.

A pályázatokat kizárólag elektronikus úton szükséges megküldeni az alábbi e-mail címre, amelyre várjuk a kiírással kapcsolatos kérdéseiteket is: climate@baptistasegely.hu
 
A Climate Of Change programról a következő linken tudhatsz meg többet.
climateofchange.info/hungary/
 
Online petíciónk kitöltésével is részesei lehetsz kampányunknak.
climateofchange.info/hungary/participate/ird-ala-a-peticiot/
 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Együttműködési megállapodás a UNHCR és a Baptista Szeretetszolgálat között

A UNHCR menekült- és gyermekvédelmi programját részben a Baptista Szeretetszolgálattal való együttműködésben valósítja meg.

Sulipak(k)olj velünk idén is!

Segítsük együtt a rászoruló gyerekek beiskolázását! Ezekben a kiszámíthatatlan időkben is van, ami biztos: a szükségben élő, bajba került családok számítanak ránk.

Ez az a nap! A Baptista Szeretetszolgálat is gyűjt élelmiszer adományokat

Budapest - Sajtótájékoztatót tartottak az Ez az a nap! keresztény zenei rendezvény szervezői az ukrajnai háború sújtotta rászorulók részére indított közös adománygyűjtésről a Híd Kárpátaljáért Program keretében.

Lap tetejére