“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Ott voltunk a Múzeumok Éjszakáján

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2015. június 22., hétfő 18:41

 

 

Baczkó Zsuzsanna, a Baptista Szeretetszolgálat nemzetközi programjainak egyik koordinátora a méltányos kereskedelemmel foglalkozó állomásnál várta az érdeklődőket. Akinek kedve volt játszani, annak egy kvízt kellett kitöltenie a témakörrel kapcsolatban, megismerkedhetett az ezzel foglalkozó nemzetközi szervezetekkel - mint amilyen például a Fairtrade International -, megtudhatta, hol terem a kakaó és a kávé, vagy éppen azt, mitől lesz a fejlődő országokkal a kereskedelem „méltányos". Az érdeklődők választ kaphattak több más mellett arra is, hogy  milyen nem fogyasztásra alkalmas termékeket lehet találni, amelyek szintén „fair trade” módon jutnak el Európába. (A Museo Mundial projektről részletesebben Sajtószoba rovatunkban olvashatnak.)
 

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Kanadai szakemberek tréningje a Baptista Szeretetszolgálat munkatársainak

Budapest - Kiváló felkészülési lehetőséget nyújtott a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei számára az a tréning, amelyet a közelmúltban kanadai szakemberek tartottak a budapesti Baptista Házban, a Benczúr utcában.

Ünnepség az Akadémián, a Veritas első végzős osztályával

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat oktatási intézményeinek családjához tartozó – a közelmúltban Szenczy Sándor álmai nyomán megvalósult – Veritas Collegiate Academy Budapest Gimnázium első végzős osztályának bizonyítványosztó ünnepségét minap méltó helyszínen, a Magyar Tudományos Akadémián rendeztük meg.

Autós felvonulás: mintegy kétszáz gyermek a főváros legszebb útjain

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat szerdán ismét, immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg hagyományos autós jótékonysági akcióját.

Lap tetejére