“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Ötmillió forint a beteg gyermekek javára

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2018. május 06., vasárnap 13:20

 

Törökbálint – A Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő törökbálinti Tábitha Gyermekhospice Ház javára rendezett focitornát a dm.


Május 5-én, szombaton amatőr, ám annál lelkesebb futballcsapatok mérték össze tudásukat a törökbálinti Arénában, ahol negyedik alkalommal rendezett a dm kispályás labdarúgó tornát. Ebben az esztendőben a nevezési díjat, 5 millió forintot a cég a Tábitha Gyermekhospice Ház javára ajánlotta fel. Jelképesen az összeget Hári Tibor, a segélyszervezet ügyvezető főigazgatója vette át, majd a megnyitón köszöntötte az esemény résztvevőit Kű Lajos, a Videoton és a Ferencváros, majd az olimpiai ezüstérmes nemzeti válogatott egykori nagyszerű labdarúgója, aki pályafutását Belgiumban folytatta és BEK-döntőt is játszott. A tornán ott volt a ferencvárosi válogatott labdarúgó, Lisztes Krisztián is, aki két olyan labdát hozott, amelyet aláírtak a Fradi játékosai. A Baptista Szeretetszolgálat csapata is pályára lépett a tornán, és hősiesen helytállva egy győzelmet is elért a két vereséggel végződött összecsapás mellett.

A törökbálinti Tábitha Gyerekhospice Ház 2011-ben fogadta az első beteg gyermeket, s nyolc év után a Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő intézmény új, nagyobb épületbe költözhet, hogy dr. Benyó Gábor főorvos irányításával folytassa tevékenységét. Az építkezés várhatóan jövőre fejeződhet be.         

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Lap tetejére