“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Őszi futás a gyermekekért

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2016. szeptember 26., hétfő 12:31

 

A Baptista Szeretetszolgálat gyermekvédő intézményének támogatásáért rendeznek jótékonysági futást október 1-én, szombaton. A rajt Érden, a Római út 9-es szám alatt (Gát, Termál parkoló) lesz. A segíteni vágyó sportbarátokat 10 órakor rövid bemutatkozás után köszöntik a szervezők, majd Bartos Dávid Ironman triatlonistával megkezdődik a bemelegítés. A mezőny 10 óra 30-kor vág neki a szabadon választott hosszúságú távnak: egy kilométert mindenkinek teljesítenie kell, a legnagyobb távolság hossza nincs meghatározva, de 13 óráig mindenkit a célba várnak. A futás ideje alatt a színpadon színes programokkal várják az érdeklődőket.

A rendezvényt az érdi önkormányzat mellett Szekeres Adrienn énekesnő, dalszerző, valamint számos önkéntes támogatja. Aki anyagilag segítené az otthon gyermekek érdekében végzett munkáját, az a futás regisztrációjánál a helyszínen megteheti ezt, de lehet banki átutalással is adományt küldeni a Fészek Gyermekvédő Egyesület címére (OTP Bank 11742111-20027928). A közlemény rovatba írják be: „Jótékonysági futás”.    

      

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Új gyermekhospice ház épül, az alapkövét helyeztük el

Törökbálint - A 28 éve alapított Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő Tábitha Gyermekhospice Ház 2011-ben Törökbálinton nyitotta meg kapuit, az intézmény azóta ingyen támogatja a kis betegeket és családtagjaikat. Ma egy új épület alapkövét helyeztük el, amely egyedülálló fejlesztés Magyarországon.

„Én vagyok az élet kenyere…”: konferencia az önkéntességről

Budapest - A Baptista Egyházi Szociális Módszertani Központ konferenciára várta vendégeit csütörtökön Budapesten, a Benczúr utcai Baptista Házba – a téma az önkéntesség volt.

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Lap tetejére