“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Nyári napközis tábor Miskolcon

Szerző: Bejegyzés: 2014. július 23., szerda 00:00

A gyerekek részt vettek bibliai tanításokon, kézműves foglalkozásokon, kutyás bemutatón, de ellátogattak a Miskolci Vadasparkba és a Miskolc Megyei Jogú Város Tűzoltóságára is, ahol részt vettek egy próbariasztáson. A bibliai tanítások minden alkalommal közös zenés dicsőítésekkel zárultak, valamint kézműves foglalkozások kapcsolódtak a tanításokhoz. A táborozók egész héten két csapatot alkottak, így készültek a csapatzászlók, az igazi csapat himnusz, és a sorversenyek sem maradtak el. Utolsó nap zárásképp tábori buli várta a gyerekeket, ahol volt vattacukor, lufi-hajtogatás, arcfestés, zenés, táncos hangulat, oklevelek, ajándékok. A résztvevők jelezték, már alig várják, hogy jövőre is megrendezésre kerüljön a tábor, melynek munkájában önkéntes segítők is résztvettek.

fotók: Kis Béla

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Európai baptista vezetők a Baptista Szeretetszolgálatnál

Törökbálint, Velence, Székesfehérvár, Pákozd - Az oktatás, a speciális mentés, a szociális és a logisztikai munka egy-egy fontos szeletével ismerkedtek meg azok a vendégek, akik pénteken délután fővárosi programjukat kiegészítve több Baptista Szeretetszolgálat által fenntartott intézményt és szervezetet is meglátogattak.

Megállapodást kötött az MKI, a baptista egyház és a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - Együttműködési megállapodást kötött a Magyarságkutató Intézet (MKI), a Magyarországi Baptista Egyház és a Baptista Szeretetszolgálat hétfőn.

Felkészülten földön, vízen, de még a levegőben is!

Dunakanyar – A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei az elmúlt napokban mindent megtettek azért, hogy felkészülten fogadhassuk a Duna tetőzését.

Lap tetejére