“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Nemzetközi Szakszeminárium Budapesten a Baptista Szeretetszolgálat részvételével

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2015. április 16., csütörtök 21:06

A rendezvényen, a 7 tagországon (Ausztria, Németország, Szlovákia, Csehország, Svájc, Szlovénia és Magyarország) kívül Horvátországból is részt vesznek szervezett bűnözés elleni fellépés terén több éves szakmai gyakorlattal rendelkező rendőrök.
 
A képzésen De Coll Ágnes a szeretetszolgálat programvezetője tartott előadást „A Baptista Szeretetszolgálat feladatrendszere, tevékenysége, tapasztalatai az emberkereskedelem – szexuális kizsákmányolás – prostitúció kezelésével összefüggésben” címmel a szeminárium résztvevőinek.

Az előadásban bemutatásra került a szeretetszolgálat együttműködése a magyarországi és a külföldi rendőrökkel az emberkereskedelem ellenes küzdelemben.

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Új gyermekhospice ház épül, az alapkövét helyeztük el

Törökbálint - A 28 éve alapított Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő Tábitha Gyermekhospice Ház 2011-ben Törökbálinton nyitotta meg kapuit, az intézmény azóta ingyen támogatja a kis betegeket és családtagjaikat. Ma egy új épület alapkövét helyeztük el, amely egyedülálló fejlesztés Magyarországon.

„Én vagyok az élet kenyere…”: konferencia az önkéntességről

Budapest - A Baptista Egyházi Szociális Módszertani Központ konferenciára várta vendégeit csütörtökön Budapesten, a Benczúr utcai Baptista Házba – a téma az önkéntesség volt.

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Lap tetejére