“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Nagy siker a modern grundmese bemutatóján

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2015. június 29., hétfő 11:57

 

 

A Fejér Megyei Hírlapban Gábor Gina beszámolt róla: a rendező, Kalányos Tamás hónapokig tartó válogatáson volt túl, mire megtalálta Nemecseket, Bokát, Gerébet és másokat Molnár Ferenc alkotásának megformálásához. A seregélyesi baptista iskola igazgatója, Sajtos József évek óta arra törekszik, hogy az intézmény minél több kulturális programmal szolgáljon. Az iskolában drámatagozat is működik, a diákok szívesen szerepeltek az Imre Sándor Szeretetszínház produkcióiban. Sajtos József igazgató a szeretetszínház kapcsán ismerte meg Kalányos Tamást, s ők ketten elhatározták, hogy olyan nyári produkciót hoznak létre, amely összekovácsolja a környékbeli fiatalokat és a vállalkozó kedvű seregélyesieket. Gábor Gina újságíró arról is írt, hogy Sajtos József és Kalányos Tamás hosszú távon tervez: azt szeretnék, ha jövőre ismét létrejönne egy előadás, s abból kinőne egy sokszínű program, aminek már neve is van: Seregélyesi Madárlátta Fesztivál. (Gábor Gina teljes riportját Sajtószoba című rovatunkban olvashatják a hétvégi produkcióról, amelyen ott volt az esemény fővédnöke, Szenczy Sándor, a Baptsta Szeretetszolgálat elnöke is.)  

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Új gyermekhospice ház épül, az alapkövét helyeztük el

Törökbálint - A 28 éve alapított Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő Tábitha Gyermekhospice Ház 2011-ben Törökbálinton nyitotta meg kapuit, az intézmény azóta ingyen támogatja a kis betegeket és családtagjaikat. Ma egy új épület alapkövét helyeztük el, amely egyedülálló fejlesztés Magyarországon.

„Én vagyok az élet kenyere…”: konferencia az önkéntességről

Budapest - A Baptista Egyházi Szociális Módszertani Központ konferenciára várta vendégeit csütörtökön Budapesten, a Benczúr utcai Baptista Házba – a téma az önkéntesség volt.

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Lap tetejére