“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Melegétel-osztás Kőbányán

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2014. december 02., kedd 14:30

A Baptista Szeretetszolgálat folyamatos melegétel-osztást kezd Kőbányán, a Széchenyi István Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola hátsó udvarában. Hétfőtől péntekig, 11-14 óráig várjuk a rászorulókat az ingyenes melegétel-osztásra.

Az étkezéshez szükséges tányérokat és evőeszközöket a Gastron vendéglátóipari csomagolóanyagokat forgalmazó cég és Az Én Otthonom Alapítvány. 

Melegételt osztottunk az ország több pontján, Budapesten, Kosdon, és Rétságon is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Új gyermekhospice ház épül, az alapkövét helyeztük el

Törökbálint - A 28 éve alapított Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő Tábitha Gyermekhospice Ház 2011-ben Törökbálinton nyitotta meg kapuit, az intézmény azóta ingyen támogatja a kis betegeket és családtagjaikat. Ma egy új épület alapkövét helyeztük el, amely egyedülálló fejlesztés Magyarországon.

„Én vagyok az élet kenyere…”: konferencia az önkéntességről

Budapest - A Baptista Egyházi Szociális Módszertani Központ konferenciára várta vendégeit csütörtökön Budapesten, a Benczúr utcai Baptista Házba – a téma az önkéntesség volt.

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Lap tetejére