“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Megköszöntük a támogatást

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. február 13., csütörtök 15:24

 

Budapest - Minap a Premier Kultcaféba vártuk sok szeretettel mindazokat, akik támogatóként, partnerként, munkatársként vagy önkéntesként segítették a Baptista Szeretetszolgálat 2019-es évi Cipősdoboz Akcióját.


A segélyszervezet így mondott köszönetet a kampányban nyújtott támogatásért: az adventi időszakban, illetve karácsonykor több mint 60 ezer rászoruló gyermek arcára varázsolhattunk mosolyt, karácsonyfájuk alá pedig ajándékot. Segítőink nélkül ez egészen biztosan nem sikerülhetett volna. A megjelenteket Gál Dávid, a Baptista Szeretetszolgálat ügyvezető igazgatója köszöntötte, a köszönő okleveleket dr. Szilágyi Béla, a segélyszervezet alelnöke adta át. Mező Misi, a Magna Cum Laude frontembere énekelt.

 


KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Lap tetejére