“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Közösen osztott ételt a két segélyszervezet

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2016. november 25., péntek 16:28

 

A Baptista Szeretetszolgálat a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal közösen november 25-én, pénteken 15 órától és november 26-án, szombaton 12 órától 400-400 adag ételt osztott, illetve oszt ki a rászorulóknak a Batthyány téri máltai központ udvarán. A pénteki ételt, a marhapörköltet burgonyával önkéntes diákmunka keretében a Kövessi Erzsébet Baptista Szakközépiskola és Gimnázium diákjai készítették el. A pörkölthöz adományból szárított marhahús, tea és gyümölcs járt. Szombaton gulyásleves kerül majd a tányérokba.

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Mentőcsapatunk tagjait köszöntötték a törökországi földrengés évfordulóján

Budapest - A Yunus Emre Török Kulturális Intézetben látták vendégül azokat a magyar kutató-mentő csapatokat és családtagjaikat, akik az egy évvel ezelőtt bekövetkezett földrengések után harmincöt túlélőt emeltek ki a romok alól.

Lap tetejére