“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Közel kétmillió forintot gyűjtöttünk össze Alföldi Melindának

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2018. október 18., csütörtök 13:45

 

Budapest – Jótékonysági koncertet szervezett a Baptista Szeretetszolgálat Alföldi Melinda javára, aki kezdeményezésünk nélkül nem tudta volna kifizetni lábprotézisét. A fergeteges koncerten fellépett Tóth Vera, Mező Misi, Emilió és Talán Attila.


A jegybevételt, amely 1 millió 687 ezer forint lett, teljes egészében a kétgyermekes anyuka javára fordítottuk, és át is adtuk. Melinda nagyon meghatódott a segítségtől, amit kapott, s üzent a jótevőinek: mindenkinek köszönettel tartozik. Köztük a Magna Cuma Laude zenekarnak, akik háromszázezer forinttal segítették Melindát. A váci nő így meg tudja venni protézisét, amit kétévente cserélni kell, hiszen elhasználódik.

Lábfájással kezdődött 2003-ban, térd alatti amputációval végződött 2007-ben a 37 éves, kétgyermekes Alföldi Melinda kálváriája. A váci nő elfogadta a sorsát, csupán annyit kívánt, hogy megkaphassa új protézisét, hogy teljes életet élhessen. Munkahelye ugyanis az amputálás óta adomány formájában mindig kifizette neki az évről évre dráguló, több millióba kerülő műlábat, de már nem tudta állni az újat.

 


KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Lap tetejére