“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Kerékpártúra 2017-ben is

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2017. május 12., péntek 13:18

 

A Baptista Szeretetszolgálat szeretettel vár minden 14 éven felüli jelentkezőt a bükki kerékpártúrára, amit augusztus 6-tól 12-ig rendez meg. 



A táborba bárki jelentkezhet, aki elfogadja annak keresztyén értékrendjét (dohányzás, szex-, alkohol-, és drogfogyasztás tilos, mobiltelefon korlátozottan használható a szülőkkel való kapcsolattartásra), és minden közösségi alkalmon részt vesz. A kerékpártúra táborhelye: Bükkszentmárton, Rákóczi út 16.

Utazás: az oda-vissza utazást mindenkinek egyénileg kell megoldani.

Étkezés: minden táborozó önellátó, a házban gáztűzhellyel, hűtővel, edényekkel és evőeszközökkel felszerelt konyha van. Pokróc, párna is van, lepedőt-ágyneműhuzatot kell hozni!

Program: a túrák hossza naponta 40-50 km lesz.  Bükkszentmártonból indulunk, és ide is érkezünk vissza minden nap. A kerékpárok éjszakai tárolására zárt, fedett tárolóhely biztosított. A túrára jó műszaki állapotú felnőtt kerékpárt kell hozni. Reggel és este közös beszélgetések lesznek.

Részvételi díj: várhatóan 2. 000 Ft lesz, ami a tábor rezsiköltségeit tartalmazza.

Jelentkezés: a túrára Dobozi Sándor táborvezetőnél (06 20 318 4347) lehet jelentkezni e-mailben: dobozi.s@gmail.com.

A jelentkezésről e-mailben visszajelzést küldünk és tájékoztatjuk, hogy az 1 000 Ft-os előleget hova kell utalni. Ezt az összeget utólagos lemondás esetén nem tudjuk visszafizetni. Ezen az e-mail címen válaszolunk a kérdésekre is!

 

 

 

 

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Lap tetejére