“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Italosztás a kánikulában

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2015. július 07., kedd 13:00

Kánikulai italosztás

A tartós kánikula miatt kedden és szerdán a déli időszakban ingyenes italosztást tart a Baptista Szeretetszolgálat a Nyugati téren, a Westend áruház előtt

A Baptista Szeretetszolgálat 2015. július 7-én és  8-án  (kedden és szerdán) déli 12 és 13 óra között a kánikulára való tekintettel WATT IZOTÓNIÁS italt és XIXO jegesteát oszt Budapesten a Nyugati téren, a WestEnd előtt. A BUSZESZ Élelmiszeripari Zrt. és a XIXO Magyarország támogatásával, mindkét nap 1000-1000 embert tudunk megajándékozni üdítőitallal. Szerdán csatlakozik akciónkhoz a Coca-Cola Magyarország is. Ezen a napon még további 800 db 1,5 literes NaturAqua szénsavmentes ásványvíz kerül kiosztásra.

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Lap tetejére