“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Ismét a gyerekeket ünnepeltük a Fővárosi Nagycirkuszban

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2018. május 26., szombat 18:08

 

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat május 25-én, pénteken 10-13-óráig 22. alkalommal szervezte meg Vidám Gyermeknap elnevezésű rendezvényét, amelynek során mintegy 1500 gyermeket és kísérőiket látta vendégül a segélyszervezet a Fővárosi Nagycirkusz telt házas előadásán.

Az eseményen – amelynek fővédnökségét Tarlós István, Budapest főpolgármestere vállalta magára – ott volt a legutóbbi X-Faktor tehetségkutató műsor győztes duója, Ricco és Claudia is. A támogatóknak (a Fővárosi Nagycirkusz mellett a Pizza King-nek és a REGIO Játéknak) köszönhetően mindenki egy szelet pizzát és egy palack hűtött üdítőt kapott ajándékba, és minden gyermek egy-egy bűvöskocka játéknak is örülhetett aznap, így senki sem távozhatott üres kézzel a rendezvényről. A nézőket Gál Dávid, a Baptista Szeretetszolgálat ügyvezető igazgatója köszöntötte az előadás előtt.   

   

 


 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére