“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Ifjú futballista tehetségek a közös, máltai-baptista ételosztáson

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2017. december 09., szombat 17:12

 

Budapest – Már évek óta szervez együtt ételosztást a karácsonyi ünnep közeledtével a két segélyszervezet, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Baptista Szeretetszolgálat a fővárosi Batthyány téri, úgynevezett máltai központ udvarán.

Ebben az esztendőben december 8-án, pénteken délután, majd másnap, december 9-én, szombaton délben várták a rászorulókat és a hajléktalanokat a segélyszervezetek munkatársai és önkéntesei, hogy a tányérokat meleg étellel töltsék meg. Kétszer 300 adag étel készült el erre a célra: első nap rizses hús, másnap paprikás krumpli. A helyszínen a rászorulók egészségügyi ellátást is igénybe vehettek. Az osztáson ott volt Hári Tibor, a Baptista Szeretetszolgálat ügyvezető igazgatója és Ghyczy Gellért, a Baptista Integrációs Központ vezetője. Az önkéntes feladatokat a Vasas utánpótlás akadémiájának U19-es futballcsapatának játékosai vállalták magukra.          

 

 

 

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére