X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Idén is nagy siker volt a jótékonysági autós felvonulás

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2021. július 13., kedd 14:49

 

Budapest – A koronavírus járványban elhunyt szülők gyermekeinek és más rászorult gyerekeknek szervezett jótékonysági autós felvonulást a fővárosban a Baptista Szeretetszolgálat.   

 

Hétfőn hatvankét luxusautó – közöttük öt limuzin –, három mentőautó, nyolc rendőrségi motoros és két rendőrautó, valamint egy városnéző autóbusz vitte el a Hősök teréről Budapest legszebb helyszíneire azokat a gyerekeket, akiknek a Baptista Szeretetszolgálat így kívánt örömet szerezni: százhetven ifjú ember és az őket kísérő negyvenöt felnőtt élhetett boldogan az immár hagyományos lehetőséggel. Az eseményre ismert személyek is eljöttek, ott volt Polgár Tünde, Polgár Árpád, Tóth Andi és Andrei Mangra is. 

A segélyszervezet köszönettel tartozik a támogatók segítségéért: a Budapesti Rendőr-főkapitányságnak és a Pizza King Expressnek, a XIXO-nak, a REGIO Játék jóvoltából pedig minden gyermek egy lufit kapott ajándékba. A jótékonysági autós felvonulás partnere volt a Tábitha Gyermek- és Gyermekhospice Alapítvány „Őrangyalok Ligája” elnevezésű programja is.  

 

Fotók: Pados István  

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Negyedszázad szeretet: ünnepelt a Baptista Szeretetszolgálat

A Magyarországi Baptista Egyház és a Baptista Szeretetszolgálat nagyszabású ünnepségen mondott köszönetet a huszonhat éve alapított segélyszervezetért, az idén elhunyt Szenczy Sándor alapító elnök életéért és áldásos tevékenységéért, valamint a Baptista500 év kezdetéért december 2-án, pénteken este a Budapest Arénában, amely két év kényszerű szünet után immár 11. alkalommal adott otthont a baptisták nagy központi rendezvényének.

Átadtuk a 2022-es esztendő díjait az arra legjobban érdemeseknek

A Baptista Szeretetszolgálat idei díjátadó ünnepségén vehették át elismeréseiket mindazok, akik az elmúlt időszakban kiemelkedő munkát végeztek a humanitárius és szociális munka, valamint az oktatás területén.

Szeretettel szolgálni: otthont avattunk Gyömörén

Új ingatlanba költözött Gyömörén a fogyatékos személyek nappali ellátását végző intézmény: az ünnepélyes avatás november 29-én, kedden délután történt meg.

Lap tetejére