“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Hulladékból ékszert : Segítség a haiti árváknak

Szerző: Süni Bejegyzés: 2014. február 12., szerda 10:43

Haiti árvaházainkban (Port-au-Prince és Gressier) élő gyerekek készítik a fotón is látható csodálatos ékszereket, melynek eladásából egy oktatási programot finanszírozunk. Ezek olyan fair trade termékek, melyek részben papírhulladékok újrahasznosításával készülnek. Az ékszerek készítéséhez gyöngyökre is szükségünk van, ami nem olcsó. Igyekszünk minél kevesebb kiadással dolgozni, hogy a befolyt összeg egésze jó helyre kerüljön. Ezért arra kérünk mindenkit, hogy ha van olyan fa vagy műanyag gyöngyből készült ékszere, amit már nem hord, adományozza azt a haiti árváknak és mi új életet adunk neki! A használt ékszereken kívül szívesen látjuk természetesen az újonnan vásárolt gyöngyöket is, illetve damilt, gumit, és fülbevalóhoz való horgot is.

Az adományokat ezen a hétvégén a Budapesti Halfesztiválon a Pollack Mihály téren lévő Baptista Szeretetszolgálatos standnál várjuk, illetve leadhatók a Nyugatinál lévő irodánkban is.

(bővebb infó: ciposdoboz@baptistasegely.hu)

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Lap tetejére