“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Hogyan segíthetek Jánosnak?

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2015. április 30., csütörtök 21:27

Hogyan segíthetek Jánosnak?

A ma esti Tények bemutatta az 5 hónapos Jánost, akinek a két hét múlva esedékes életmentő májátültetéséhez még 600.000 forintra van szükség. 
A Baptista Szeretetszolgálat felajánlotta az első 100.000 Ft-ot.

Ha szeretne Jánosnak segíteni, a Szeretetszolgálat weblapján keresztül a www.baptistasegely.hu/adomanyozas    oldalon a "János" menüpont alatt most online adományozhattok.

A KDB Bank 13555555 - 55555555 - 55555555 -os bankszámlára "János" megjelöléssel küldött adományokkal is az ő gyógyulását támogatja.

Köszönjük!

 

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Prevenciós program a gyerekekért, a legszegényebbek között

A Baptista Szeretetszolgálat tovább végzi feladatait Kelet-Magyarország elmaradott régióiban, az úgynevezett szegregátumokban. Tőkés Tibor Gyerekszemmel címmel tart prevenciós foglalkozásokat olyan fiatalok részére, akik valamilyen módon érintettek: „rendellenesen működő” családokban élnek.

Bemutattuk a besenyődi BapTower-farm egészséges terményeit

Budapest - A Belügyminisztérium kezdeményezésére a budapesti Uránia Nemzeti Filmszínházban léptek fel az ország legszegényebb kistelepülésein élő, a Felzárkózó Települések programban zenét tanuló gyermekek. Mi is ott voltunk.

Pályázat pénztáros, pénzügyi ügyintéző munkakörre

Budapest - A Baptista Integrációs Központ, budapesti telephelyeire, teljes munkaidőre pénztáros, pénzügyi ügyintézőt keres. A BIK, a főváros második legnagyobb hajléktalan embereket és családokat ellátó intézménye. A BIK mindösszesen 6 telephelyen közel 750 lakhatását elvesztett, segítségre szoruló ember, és család számára nyújt szakszerű szociális szolgáltatást.

Lap tetejére