“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Hogyan segíthetek Jánosnak?

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2015. április 30., csütörtök 21:27

Hogyan segíthetek Jánosnak?

A ma esti Tények bemutatta az 5 hónapos Jánost, akinek a két hét múlva esedékes életmentő májátültetéséhez még 600.000 forintra van szükség. 
A Baptista Szeretetszolgálat felajánlotta az első 100.000 Ft-ot.

Ha szeretne Jánosnak segíteni, a Szeretetszolgálat weblapján keresztül a www.baptistasegely.hu/adomanyozas    oldalon a "János" menüpont alatt most online adományozhattok.

A KDB Bank 13555555 - 55555555 - 55555555 -os bankszámlára "János" megjelöléssel küldött adományokkal is az ő gyógyulását támogatja.

Köszönjük!

 

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Új gyermekhospice ház épül, az alapkövét helyeztük el

Törökbálint - A 28 éve alapított Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő Tábitha Gyermekhospice Ház 2011-ben Törökbálinton nyitotta meg kapuit, az intézmény azóta ingyen támogatja a kis betegeket és családtagjaikat. Ma egy új épület alapkövét helyeztük el, amely egyedülálló fejlesztés Magyarországon.

„Én vagyok az élet kenyere…”: konferencia az önkéntességről

Budapest - A Baptista Egyházi Szociális Módszertani Központ konferenciára várta vendégeit csütörtökön Budapesten, a Benczúr utcai Baptista Házba – a téma az önkéntesség volt.

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Lap tetejére