X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Herczegh Anita látogatott pákozdi logisztikai központunkba

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2021. december 02., csütörtök 15:48

 

PÁKOZD - Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke köszöntötte elsőként a résztvevőket azon az eseményen, amelyen Herczegh Anita, Áder János köztársasági elnök felesége, a Regőczi Alapítvány kuratóriumának elnöke család- és gyermekjóléti szolgálatok képviselőivel egyeztetett a szeretetszolgálat pákozdi logisztikai központjában.

 

A Baptista Szeretetszolgálat pákozdi logisztikai központjában november 30-án, kedden ott volt Simon Attila István, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért felelős helyettes államtitkára, Almási Győző, a Miniszterelnökség hatósági ügyekért felelős helyettes államtitkára, Koncz István, a Magyar Államkincstár társadalombiztosítási és családtámogatási igazgatója és Hári Tibor, a Baptista Szeretetszolgálat ügyvezető főigazgatója és Gál Dávid ügyvezető igazgató is. Herczegh Anita országjáró körútjának hatodik állomásán látogatott Fejér megyébe, ahol olyan személyekkel találkozott, akik kapcsolatba kerültek a Regőczi Alapítvánnyal, majd egyeztetett a helyi család- és gyermekjóléti szolgálatok képviselőivel és megtekintette a Baptista Szeretetszolgálat logisztikai központját.

 

Fotó: Pesti Tamás

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Együttműködési megállapodás a UNHCR és a Baptista Szeretetszolgálat között

A UNHCR menekült- és gyermekvédelmi programját részben a Baptista Szeretetszolgálattal való együttműködésben valósítja meg.

Sulipak(k)olj velünk idén is!

Segítsük együtt a rászoruló gyerekek beiskolázását! Ezekben a kiszámíthatatlan időkben is van, ami biztos: a szükségben élő, bajba került családok számítanak ránk.

Ez az a nap! A Baptista Szeretetszolgálat is gyűjt élelmiszer adományokat

Budapest - Sajtótájékoztatót tartottak az Ez az a nap! keresztény zenei rendezvény szervezői az ukrajnai háború sújtotta rászorulók részére indított közös adománygyűjtésről a Híd Kárpátaljáért Program keretében.

Lap tetejére