X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Herczegh Anita látogatott pákozdi logisztikai központunkba

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2021. december 02., csütörtök 15:48

 

PÁKOZD - Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke köszöntötte elsőként a résztvevőket azon az eseményen, amelyen Herczegh Anita, Áder János köztársasági elnök felesége, a Regőczi Alapítvány kuratóriumának elnöke család- és gyermekjóléti szolgálatok képviselőivel egyeztetett a szeretetszolgálat pákozdi logisztikai központjában.

 

A Baptista Szeretetszolgálat pákozdi logisztikai központjában november 30-án, kedden ott volt Simon Attila István, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért felelős helyettes államtitkára, Almási Győző, a Miniszterelnökség hatósági ügyekért felelős helyettes államtitkára, Koncz István, a Magyar Államkincstár társadalombiztosítási és családtámogatási igazgatója és Hári Tibor, a Baptista Szeretetszolgálat ügyvezető főigazgatója és Gál Dávid ügyvezető igazgató is. Herczegh Anita országjáró körútjának hatodik állomásán látogatott Fejér megyébe, ahol olyan személyekkel találkozott, akik kapcsolatba kerültek a Regőczi Alapítvánnyal, majd egyeztetett a helyi család- és gyermekjóléti szolgálatok képviselőivel és megtekintette a Baptista Szeretetszolgálat logisztikai központját.

 

Fotó: Pesti Tamás

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Áprilisban nyíló családok átmeneti otthona keres munkatársakat

Békés - A Baptista Szeretetszolgálathoz tartozó Országos Szociális Intézményfenntartó Központ teljes állású munkatársakat keres családgondozó, szakgondozó-gondozó munkakörökbe Békés városában hamarosan nyíló Csillagmajor Családok Átmeneti Otthonába.

Szeretet. Szolgálat.

Kiváló munkát végzett kollégáinkat díjaztuk: ők érdemeltek elismerést

Pákozd - Idén a Baptista Szeretetszolgálat pákozdi logisztikai központjába vártuk mindazokat, akik kiváló munkájukért kiérdemelték a segélyszervezet valamelyik oktatási, vagy szociális díját az elmúlt két esztendőben.

Lap tetejére