X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Gombák egészségügyi intézményeknek és rászoruló családoknak

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. március 31., kedd 14:37

 

Budapest - A fővárosi székhelyű FAYLEN Gomba Termelő és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság jelentős mennyiségű fehér csiperke gombát adományozott egészségügyi intézményeknek és rászoruló családoknak a Baptista Szeretetszolgálaton keresztül. 

Az adományt ezekben a napokban juttatja célba a segélyszervezet Rescue24 Tűzoltó és Kutató-Mentő Nemzetközi csoportja. Eddig Pákozdra, Sárosdra, Nyirádra, Ajkára, Városlődre és Kislődre, Devecserre, a székesfehérvári, veszprémi és farkasgyepűi kórházba érkezett a szállítmányból. Rövidesen Sukoróra és Pápára is visznek a gombából a szeretetszolgálat munkatársai.       

 


KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Negyedszázad szeretet: ünnepelt a Baptista Szeretetszolgálat

A Magyarországi Baptista Egyház és a Baptista Szeretetszolgálat nagyszabású ünnepségen mondott köszönetet a huszonhat éve alapított segélyszervezetért, az idén elhunyt Szenczy Sándor alapító elnök életéért és áldásos tevékenységéért, valamint a Baptista500 év kezdetéért december 2-án, pénteken este a Budapest Arénában, amely két év kényszerű szünet után immár 11. alkalommal adott otthont a baptisták nagy központi rendezvényének.

Átadtuk a 2022-es esztendő díjait az arra legjobban érdemeseknek

A Baptista Szeretetszolgálat idei díjátadó ünnepségén vehették át elismeréseiket mindazok, akik az elmúlt időszakban kiemelkedő munkát végeztek a humanitárius és szociális munka, valamint az oktatás területén.

Szeretettel szolgálni: otthont avattunk Gyömörén

Új ingatlanba költözött Gyömörén a fogyatékos személyek nappali ellátását végző intézmény: az ünnepélyes avatás november 29-én, kedden délután történt meg.

Lap tetejére