“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Gombák egészségügyi intézményeknek és rászoruló családoknak

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. március 31., kedd 14:37

 

Budapest - A fővárosi székhelyű FAYLEN Gomba Termelő és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság jelentős mennyiségű fehér csiperke gombát adományozott egészségügyi intézményeknek és rászoruló családoknak a Baptista Szeretetszolgálaton keresztül. 

Az adományt ezekben a napokban juttatja célba a segélyszervezet Rescue24 Tűzoltó és Kutató-Mentő Nemzetközi csoportja. Eddig Pákozdra, Sárosdra, Nyirádra, Ajkára, Városlődre és Kislődre, Devecserre, a székesfehérvári, veszprémi és farkasgyepűi kórházba érkezett a szállítmányból. Rövidesen Sukoróra és Pápára is visznek a gombából a szeretetszolgálat munkatársai.       

 


KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Szociális munkatársat keres a Baptista Integrációs Központ!

Budapest - A Baptista Integrációs Központ budapesti telephelyeire, teljes munkaidőre munkatársat keres.

A köztársasági elnök megköszönte a Baptista Szeretetszolgálat munkáját is

Budapest - A magyar ember segít, ha baj van, s most egyszerre kell támogatnunk az orosz-ukrán háború elől menekülőket és az ott maradtakat - mondta Novák Katalin köztársasági elnök, aki a Karitatív Tanács szervezeteinek vezetőit, ukrajnai menekülteket, köztük gyermekeket fogadott szerdán a Sándor-palotában.

Ukrajnából érkezett gyerekek kirándulása, nagyszerű programja a fővárosban

Budapest- A Kulturális kirándulás a fővárosban című programsorozatunk március harmadik hétvégéjén újabb állomásához érkezett.

Lap tetejére