“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Felvonulás a szabadságért

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2016. szeptember 21., szerda 14:15

 

A Baptista Szeretetszolgálat emberkereskedelem elleni harcának fő célja, hogy az áldozatokat kimenekítse kiszolgáltatott helyzetükből és segítse visszailleszkedésüket családjukba és a társadalomba. A segélyszervezet az elmúlt 15 évben védett házak létrehozásával, számos prevenciós és figyelemfelkeltő programmal végezte ezt a munkát. Az októberi esemény célja, hogy rávilágítson annak a 27 millió férfinak, nőnek és gyermeknek a helyzetére, akik ma is a rabszolgaság áldozatai. A Baptista Szeretetszolgálat nemzetközi partnere, az A21 tavaly 28 ország részvételével 200 felvonulást szervezett, a 2013-as budapesti rendezvény után a magyar baptisták másodszor csatlakoznak a mozgalomhoz.

A rendezvényről bővebb információ a baptistasegely.hu és az a21.org honlapon található, csoportos jelentkezés a Baptista Szeretetszolgálatnál lehetséges a 06-1-466-5978-as telefonszámon.

 

A rendezvény Okt. 15.-én 15:30-tól kerül megrendezésre Budapesten az Erzsébet téren a szökőkútnál. 16:00-tól indul a demonstratív séta a Bajcsy-Zsilinszky úton és az Alkotmány úton keresztül a Kossuth térig halad. Várhatóan legkésőbb 18:00-kor ér véget. 

 

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Kanadai szakemberek tréningje a Baptista Szeretetszolgálat munkatársainak

Budapest - Kiváló felkészülési lehetőséget nyújtott a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei számára az a tréning, amelyet a közelmúltban kanadai szakemberek tartottak a budapesti Baptista Házban, a Benczúr utcában.

Ünnepség az Akadémián, a Veritas első végzős osztályával

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat oktatási intézményeinek családjához tartozó – a közelmúltban Szenczy Sándor álmai nyomán megvalósult – Veritas Collegiate Academy Budapest Gimnázium első végzős osztályának bizonyítványosztó ünnepségét minap méltó helyszínen, a Magyar Tudományos Akadémián rendeztük meg.

Autós felvonulás: mintegy kétszáz gyermek a főváros legszebb útjain

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat szerdán ismét, immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg hagyományos autós jótékonysági akcióját.

Lap tetejére