“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Ezer doboznyi felüdülés

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2017. július 20., csütörtök 16:48

 

Budapest – A rendkívüli melegre való tekintettel a Baptista Szeretetszolgálat július 20-án, csütörtökön 14-től 15 óráig hűtött üdítőitalt osztott a fővárosban, a Nyugati téren, a WestEnd üzletközpont előtt. 

Az akció támogatója a Hell Energy Magyarország Kft. volt. A segélyszervezet önkéntesei több mint ezer darab dobozos üdítőt kínáltak mindazoknak, akik elfogadták a hideg italt a főváros egyik legforgalmasabb pontján. Az osztást újabb ezer doboz kiosztásával július 22-én, szombaton 13 és 14 óra között változatlan helyszínen megismétlik az önkéntesek. A nyár folyamán várhatóan több alkalommal is lesz még ilyen akció, mivel a támogató cég összesen mintegy 11 ezer 500 doboz XIXO Colát ajánlott fel jótékony célra.


KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Európai baptista vezetők a Baptista Szeretetszolgálatnál

Törökbálint, Velence, Székesfehérvár, Pákozd - Az oktatás, a speciális mentés, a szociális és a logisztikai munka egy-egy fontos szeletével ismerkedtek meg azok a vendégek, akik pénteken délután fővárosi programjukat kiegészítve több Baptista Szeretetszolgálat által fenntartott intézményt és szervezetet is meglátogattak.

Megállapodást kötött az MKI, a baptista egyház és a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - Együttműködési megállapodást kötött a Magyarságkutató Intézet (MKI), a Magyarországi Baptista Egyház és a Baptista Szeretetszolgálat hétfőn.

Felkészülten földön, vízen, de még a levegőben is!

Dunakanyar – A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei az elmúlt napokban mindent megtettek azért, hogy felkészülten fogadhassuk a Duna tetőzését.

Lap tetejére