“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Ezer cipősdoboz ajándékot hozott a Mikulás a beregháti gyerekeknek

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2013. december 06., péntek 12:49

 

A gyerekek többsége a beregháti településeken (Tiszaszalka, Tiszaadony, Lónya, Vámosatya, Tiszakerecseny, Barabás, Újkenéz) működő baptista óvoda vagy iskola tanulója. A tiszaszalkai iskolában megtartott közös ünnepen a gyerekek rövid műsorral köszöntötték a Mikulást. Egyházi Nikoletta, az E.ON Hungária csoport szóvivője adta át az első cipősdoboz ajándékokat, és elmondta, fontosnak tartják, hogy segítségük eljusson a legkisebb településekre is, ahol az E.ON jelen van. 

 A Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akciója idén 10. alkalommal kerül megszervezésre. Az akció révén az elmúlt kilenc évben százötvenezer magyar cipősdoboz ajándék jutott el nehéz helyzetben élő gyerekekhez. Az E.ON évek óta támogatja a Szeretetszolgálat rászoruló gyerekekért végzett munkáját. “Nagyon tiszteljük a segélyszervezetek munkáját.

Ezért is támogatunk olyan alapítványokat, amelyek több éve sikeresen és megbízhatóan működnek, amelyek fel tudják mérni a hozzájuk fordulók szociális helyzetét és jól megalapozott döntést tudnak hozni a támogatások elosztásában– mondta Egyházi Nikoletta.

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Lap tetejére