“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Élelmiszerosztás az ország több pontján

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2014. december 05., péntek 12:05

Élelmiszerosztás az ország több pontján

December első napjaiban 6 tonna reszelt sajtot és 10 tonna almát osztott szét A Baptista Szeretetszolgálat Adományozási Igazgatósága. Munkatársaink és önkénteseink Budapest, Fót, Pécs, Rétság, Kosd, Esztergom, Bicske, Seregélyes, Vámosatya, Tiszaújváros és a környék 60 települése valamint Hatvan és kistérsége (kb. 50 település) szükségben lévő családjainak segíthettek az adományokkal. 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Új gyermekhospice ház épül, az alapkövét helyeztük el

Törökbálint - A 28 éve alapított Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő Tábitha Gyermekhospice Ház 2011-ben Törökbálinton nyitotta meg kapuit, az intézmény azóta ingyen támogatja a kis betegeket és családtagjaikat. Ma egy új épület alapkövét helyeztük el, amely egyedülálló fejlesztés Magyarországon.

„Én vagyok az élet kenyere…”: konferencia az önkéntességről

Budapest - A Baptista Egyházi Szociális Módszertani Központ konferenciára várta vendégeit csütörtökön Budapesten, a Benczúr utcai Baptista Házba – a téma az önkéntesség volt.

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Lap tetejére