“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Csatlakozzon támogatásával Bíró Heni jótékonysági futásához!

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2019. február 25., hétfő 15:43

 

Siófok –  A Szorgos Kezek Házának jótékonysági futója, Bíró Heni egy rendkívüli balatoni futással kívánja felhívni a figyelmet a fogyatékkal élők helyzetére. Adományával Ön is segítheti nappali ellátó intézményünk színvonalasabb működését: a fitness park bővítéséhez járulhat hozzá.

Bíró Heni jótékonysági futó a 12. Spuri Balaton Szupermaratonon rövidesen 196 kilométert tesz meg a Szorgos Kezek Házának gondviselése alá tartozók egészségének javításáért. A fogyatékkal élők nevelése, gondozása és foglalkoztatása nagy kihívást jelent napjainkban. A Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő nappali ellátó intézmény munkatársai ezért kiemelt figyelmet fordítanak a szabad levegőn végzett testmozgás fontosságára, a lelki egészség mellett a testi fejlődésre is, ezért elhatározták, hogy bővítik a Ház úgynevezett fitness parkját.

Miként lehet csatlakozni Bíró Heni jótékonysági akciójához? A balatoni szupermaraton március 21-én kezdődik. Aki bízik az összefogás erejében és úgy érzi, szívesen adakozna, mert szívén viseli az intézményünkben gondozott fiataljaink sorsát, küldje el anyagi hozzájárulását a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány számlaszámára a futás végéig, március 24-ig. A megjegyzés rovatban tüntesse fel: „Jótékony futás.”

 UniCredit 10918001-00000061-69770006

Közel 6 ezer négyzetméteres parkosított területen, fogyatékkal élő fiatalok nappali ellátó intézményeként működik Vácott a Szorgos Kezek Háza. Az intézmény elnevezéséből is látszik, hogy igen szorgos emberek közösségét alkotja, így nem csoda, hogy egyre több mindenre van szükségük az ellátottak képességeinek megtartásáért, önállóságuk és fejlődésük folyamatos biztosításáért. A gondozottak szeretnek sokat a szabadban tevékenykedni, sétálni, tornázni, rollerezni, és ezt még tovább szeretnék fokozni egy saját kültéri fitness gép beszerzésével a már meglévők mellé. Ebben segíti őket figyelemfelhívó futásával Bíró Heni, a Szorgos Kezek Házának jótékonysági futója, két gyermekes családanya, egyéni vállalkozó.

 

Hol lehet szurkolni Bíró Heninek?

A 12. Spuri Balaton Szupermaraton szakaszai közül bárhol:

- csütörtök: Siófok - Fonyód 48,2 km (15,8 + 16,1 + 16,3)

- péntek: Fonyód - Szigliget 52,9 km (16,1 + 15,6 + 21,2)

- szombat: Badacsony - Balatonfüred 43,6 km (13,5 + 17,3 + 12,8)

- vasárnap: Balatonfüred - Siófok 51,3 km (16,2 + 20,1 + 15)

További részletek:  A VERSENYRŐL ITT!


KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

Lap tetejére