“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Csaba Testvér gyermekeivel a Balatonnál

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2018. augusztus 22., szerda 09:43

 

Zamárdi – A Baptista Szeretetszolgálat és a Fővárosi Gyermekvédelmi Központ a közelmúltban 30 fős tábort szervezett hátrányos helyzetű gyerekek számára Zamárdiban.

A rászoruló gyerekek Magyarországból és Erdélyből érkeztek az egyhetes táborba, ahol a fürdés mellett bobozás, cirkusz, horgászás és hajókirándulás színesítette a tábori programot.

– Jó újra itt lenni, utoljára pár évvel ezelőtt voltunk a Balatonnál. A gyerekek nagyon élvezik a programokat. Most még az idővel is szerencsénk van, meleg van, igazi kikapcsolódás ez nekünk – mondta Kosza Erzsébet, a gálospetri ház vezetője. 

A Böjte Csaba vezette alapítvány gálospetri otthonából érkező gyerekeket a Baptista Szeretetszolgálat rendszeresen támogatja, idén az utazásban tudtunk segíteni a táborozóknak.


KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére